News

Doliu în Poliția Română! A murit de coronavirus la doar 43 de ani

17.08.2020 | 09:56
Doliu in Politia Romana A murit de coronavirus la doar 43 de ani
ADVERTISEMENT

Poliția Română a făcut un anunț trist în ceea ce privește dispariția prematură a unui polițist de frontieră, care a murit de coronavirus.

Postarea emoționantă a fost apreciată de foarte mulți oameni, după ce bărbatul de 43 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii.

ADVERTISEMENT

Polițistul de frontieră de la Jimbolia, județul Timiș, a murit, duminică seara, iar în urmă cu două săptămâni fusese confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Poliția Română este în doliu

Moartea bărbatului a fost anunțată pe Facebook de către sindicatul Europol. Din păcate, acesta este al doilea caz de deces în rândul polițiștilor infectați cu „virusul ucigaș”.

ADVERTISEMENT

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt  coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, se spune în mesajul Europol.

Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră…

Posted by Sindicatul Europol on Sunday, August 16, 2020

Focar de COVID-19 la Poliția Timiș: 22 de polițiști infectați, 13 în izolare

Inspectoratul de Poliție Timiș a anunțat un focar activ de coronavirus, după ce 22 de polițiști au fost depistați cu noul coronavirus, iar alţi 13 poliţişti se află în izolare la domiciliu. Dintre toate sectoarele, cel mai afectat este serviciul rutier, unde, până acum, 16 polițiștii au fost confirmați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„ Precizăm că Serviciul Rutier își desfășoară activitatea fără sincope. Pe lângă polițiștii rutieri din Timișoara, pot desfășura activități pe linie rutieră și polițiștii de ordine publică, cu aviz de poliție rutieră”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

Un alt polițist a murit de coronavirus

„ Azi (n.r. 15 iulie 2020), colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt își iau rămas bun de la un medic care a lucrat în cadrul serviciului respectiv, după ce a pierdut lupta cu COVID 19. Tot azi, polițiștii de la IPJ Olt își iau rămas bun de la un coleg polițist care a căzut victima virsului SARS-COV 2. Recent ne-am mai luat rămas bun de la un coleg pompier din Constanța și doi colegi ambulantieri din Suceava, căzuți la datorie tot din în urmă infectării cu virusul SARS-COV 2.”, a scris Raed Arafat luni pe Facebook.

ADVERTISEMENT