News

Doliu în Poliția Română. Polițist în vârstă de 53 de ani, răpus de Covid-19

20.11.2020 | 21:00
Doliu in Politia Romana Politist in varsta de 53 de ani rapus de Covid19
ADVERTISEMENT

Șeful Poliției Șimian din județul Mehedinți, Nichi Gherghe, a murit în urma infecției cu SARS – CoV – 2. Bărbatul avea doar 53 de ani, fusese depistat pozitiv cu virusul pe data de 6 noiembrie și internat în spital.

Bărbatul a fost transferat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă pe 18 noiembrie, iar, în cele din urmă, a pierdut lupta cu Covid-19. Omul legii era căsătorit și avea un băiat de 29 de ani, scrie actualmehedinți.ro

ADVERTISEMENT

Este primul deces provocat de coronavirus în cadrul IPJ Mehedinţi, iar vestea morții acestuia a fost dată de președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, pe pagina de Facebook.

Deces cauzat de Covid-19, în rândul oamenilor legii. Șef de post, răpus la 53 de ani

„O pierdere nefirească a marcat astăzi Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Mehedinți și întreg județul.
Vestea că șeful Poliției Șimian, Nichi Gherghe, a pierdut lupta pentru viață la vârsta de 53 de ani, ne arată cât de vulnerabili suntem în fața virusului!

ADVERTISEMENT

Cei care l-am cunoscut știm că era un om puternic care și-a pus cariera în slujba mehedințenilor și a îndeplinit misiunea de polițist cu demnitate și succes!

Transmit condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Mehedinți! Sincere regrete!”, este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Mesaje de regret și condoleanțe pentru familia lăsată în urmă au fost distribuite și de reprezentați ai primăriei din localitatea unde bărbatul lucra. „Primarul, Constantin Trușcă, împreună cu întreg colectivul Primăriei Șimian se simt profund îndurerați de trecerea în eternitate a Șefului de post Gherghe Nichi.

Gândurile și rugăciunile ne sunt alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem cele mai sincere condoleanțe. Înmormântarea va avea loc mâine, 21 noiembrie 2020, ora 12, la cimitirul din Șimian. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, apare pe pagina de Facebook a primăriei din localitatea mehedințeană.

ADVERTISEMENT

Nichi Gherghe s-a născut la data de 14 august 1967 în comuna Pristol, din județul Mehedinți. În 1990 a absolvit Școala Militară și, după absolvire, timp de 5 ani, a fost ajutor de șef de post la Poliția din Șimian. Au urmat 2 ani, între 1995 și 1997, când a ocupat funcția de șef de post la Gogoșu. Din 1997 până în 2005 a lucrat la Burila Mare. Gherghe s-a întors la Poliția Șimian în 2005, unde a activat, pe diferite posturi, până la sfârșitul vieții sale.

ADVERTISEMENT