News

Doliu în Poliția România. Polițist de frontieră, găsit mort în casă, cu gâtul tăiat

24.11.2020 | 08:10
Doliu in Politia Romania Politist de frontiera gasit mort in casa cu gatul taiat
ADVERTISEMENT

Un polițist de frontieră a fost găsit luni, 23 noiembrie 2020, mort, în propria locuință. Bărbatul avea gâtul tăiat cu flexul, iar echipajele de prim-ajutor nu au putut face nimic pentru a-l salva, constatând doar decesul

Omul legii avea 43 de ani, nu era căsătorit și nu avea copii. El a fost găsit într-o baltă de sânge de sora lui, femeia fiind și cea care a sunat la 112, anunțând sinuciderea fratelui acesteia.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au deschis o anchetă în ceea e privește moartea politistului, iar primele cercetări au scos la iveală aceeași ipoteză halucinantă: omul s-a sinucis, tăindu-și gâtul cu flexul, scrie Adevărul.

Deces în Poliția Română. Un polițist de frontieră s-a sinucis

Reprezentanţii IPJ Vaslui au spus că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului”, în urma cercetătilor efectuate, conturându-se varianta sinuciderii.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, polițistul de frontieră se lupta cu o depresie majoră, pentru care avea tratament medicamentos și cu care s-a ales după ce a fost infectat cu Covid-19.

Omul legii locuia în aceeași casă cu părinții, nu era căsătorit și nu avea copii. Cea care a alertat autoritățile a fost sora acestuia.

ADVERTISEMENT

Luni,  bărbatul trebuia să meargă cu o rudă să vândă niște animale, iar, după ce nu a mai răspuns la ușă, rudele au intrat în casă.

Imaginile i-au îngrozit pe membrii familiei. Bărbatul era pe pat, într-o baltă de sânge, cu o plagă tăiată în jurul gâtului, iar, pe podea se afla un flex, aflat încă în funcțiune.

ADVERTISEMENT

Omul era cunoscut ca fiind o persoană liniștită, iar vestea sinuciderii acestuia s-a șocat pe cei care îl cunoșteau. El își desfășura activitatea în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni. Colegii acestuia au fost năuciți de modul în care bărbatul și-a curmat viața.

ADVERTISEMENT