News
notix pixel id

Doliu în politica din România! Fondatorul UDMR Zalău Erdodi Bela a murit în urma unui accident cumplit

22.03.2019 | 14:48
Doliu în politica din România! Fondatorul UDMR Zalău Erdodi Bela a murit în urma unui accident cumplit
Erdodi Bela, fondator UDMR Zalău, a murit în urma unui accident!

Unul dintre cei mai vechi membrii ai partidului UDMR a murit într-un accident teribil. Erdődi Béla, fondator și decan în vârstă al organizației sălăjene s-a stins din viață din cauza impactului. Anunțul oficial cu confirmarea decesului acestuia a fost făcut public, iar, mai apoi, de UDMR Zalău și-a arătat condoleanțele și profundul regret cu privință la tragicul eveniment. „Moartea tragică a celui mai vechi membru activ al organizaţiei lui UDMR a zguduit comunitatea maghiară a oraşului. E greu să înțelegem şi să ne obișnuim cu gândul că nu mai e printre noi”, scriu reprezentanții de la UDMR Zalău.

Fondatorul UDMR Zalău Erdodi Bela a murit!

Erdodi Bela urma să împlinească 81 de ani anul acesta, după aproape 30 de ani de activitate în politică. Ultim asa zi de naștere a petrcut-o alături de prietenii săi, care i-au fost și colegi. „A fost un eveniment frumos, emoționant, însă nimeni nu s-a gândit atunci că va fi ultima dată când îl vom avea aproape și că Erdődi Béla va trece la cele sfinte într-un mod atât de tragic.

Cu toții suntem șocați față de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Fazakas Miki, viceprimarul municipiului Zalău. Erdodi Bela a fost fondatorul UDMR Zalău și cel mai în vârstă dintre toți. Accidentul mortal a avut loc în cursul zilei de joi, 21 martie, în centrul Zalăului. La volanul autoturismului se afla chiar acesta, în vârstă de 80 de ani.

Accident rutier mortal Erdodi Bela
Accident rutier mortal Erdodi Bela,fondatoru UDMR Zalău

Doliu în politica românească

Sorin Stefoni, fost primar PNL, s-a stins din viață. „La doar 51 de ani, Sorin Stefoni, secretarul judetului, a parasit fulgerator aceasta lume. Disparitia sa ne-a luat pe toti prin surprindere. Am pierdut un bun coleg si un bun profesionist. Ne exprimam profundul regret si suntem alaturi de familia atat de greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, „Ce zi trista! Ne-a parasit Sorin Stefoni, fost primar al comunei Densus si secretar al judetului Hunedoara. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, au fost câteva din mesajele apărute în mediul online, după decesul acestuia.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri