ADVERTISEMENT
News

Doliu în politica românească! A murit fostul senator Jan Vraciu

Autor: Alexandru Năstase | 02.09.2020 | 00:58
Doliu în politica românească! A murit fostul senator Jan Vraciu
Jan Vraciu a suferit un infarct. Sursa foto - facebook

Doliu în politica românească! A murit fostul senator Jan Vraciu, cel care a condus mulți ani de zile Partidul Democrat Liberal.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, acesta a suferit un infarct în locuinţa personală din Focşani. Politicianul se recupera în urma infectării cu noul coronavirus.

Vă readucem aminte că Jan Vraciu a fost subprefect de Vrancea, senator şi preşedinte al Partidului Democrat Vrancea

ADVERTISEMENT

Fostul senator Jan Vraciu a încetat din viață

Acesta a fost infectat cu COVID-19 şi conform presei locale a avut o recuperare destul de dificilă. Cu toate acestea, în ultima perioadă se simţea mai bine.

Jan Vraciu avea 62 de ani şi era soţul Dorinei Vraciu, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea şi consilier judeţean PNL.

ADVERTISEMENT

Vraciu a ocupat funcţia de subprefect în perioada 1996-2000, apoi a devenit preşedinte al PD, iar în anul 2004 a ajuns senator.

După 2008 a mai ocupat funcţii de conducere la Agenţia Naţională a Locuinţei, apoi a fost director în Ministerul Afacerilor Interne. În ultimii ani a şef al Corpului de Control al primarului municipiului Tecuci

ADVERTISEMENT

Jan Vraciu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Slovenia și Republica Turcia.

De asemenea, acesta a activat în comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și în comisia economică, industrii și servicii (mar. 2007 – sep. 2008). Jan Vraciu a inițiat 18 propuneri legislative din care 3 au fost promulgate legi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!