News

Doliu în politica românească! Mihai Sturza a murit fulgerător

03.06.2019 | 16:46
Doliu in politica romaneasca Mihai Sturza a murit fulgerator

Doliu în lumea politică din Oradea, după moartea fostului primar al orașului de pe malul Crișului Repede, Mihai Sturza. Aporpiații și foștii săi colegi sunt în stare de șocl după dispariția fulgerătoare a fostului edil al Oradiei. Mihai Sturza a murit la vârsta de 69 de ani, după ce a suferit un infarct, iar medicii chemați de urgență nu au putut să facă nimic pentru a îl resuscita.

Mihai Sturza, fostul primar din Oradea, a murit din cauza unui infarct

Mihai Sturza era cunoscut că are afecțiuni cardiace. Moarta sa a venit însă ca un șoc pentru prietenii săi apropiați: „Nu-mi vine să cred, ieri dimineaţă am băut cafeaua cu el, nu avea nimic, pentru ca astăzi să aflu că a murit. Am vorbit cu soţia fiului său şi Mihai era în Sălaj, în vizită, iar în jurul orei 14 i s-a făcut rău. Am înţeles că a făcut infarct”, a povestit pentru ebihoreanul.ro liberalul Silviu Torjoc, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai fostului primar.

Trupul neînsuflețit al edilului a fost depus la o capelă în Sălaj și va fi adus în zilele următoare la Oradea. Înmormântarea lui Mihai Sturza va avea loc în cursul zilei de marţi.

Cu mare tristețe am primit vestea trecerii în neființă a fostul primar liberal al Oradiei din perioada 1996-2000, Mihai…

Gepostet von PNL Oradea am Samstag, 1. Juni 2019

Cine a fost Mihai Sturza, fostul primar al Oradiei

Mihai Sturza a fost primarul Oradiei între anii 1996 şi 2000, atunci când a fost ales din partea Convenţiei Democratice. În prezent el era membru PNL Bihor şi conducea o mică afacere de vânzare de instrumente medicale. Atât în trecut cât şi în ultima perioadă, Sturza se bucura de simpatie în rândul liberalilor bihoreni, chiar dacă mandatul său în fruntea municipiului bihorean nu a fost considerat un succes. De altfel, el a și pierdut alegerile din 2000, în fața PDL-istului Petru Filip. În ultimii ani, Sturza a preferat să se retragă din viața politică și și-a văzut de afaceri. Avea 69 de ani.

Tags: