ADVERTISEMENT
News

Doliu în politica românească! O fostă deputată PSD a murit

Autor: Alexandru Năstase | 29.08.2020 | 15:37
Doliu în politica românească! O fostă deputată PSD a murit
Luminița Iordache a fost deputat de Iași. Sursa foto - facebook

Doliu în politica românească! Un fost deputat de Iasi, reprezentant al Partidului Social Democrat, Luminița Iordache a murit, răpusă de o boală incurabilă.

ADVERTISEMENT

Informația a fost între timp confirmată și de apropiații acesteia. Luminița Iordache a reprezentat Iașiul în Camera Deputaților în perioada 2008 – 2012.

A făcut-o inițial din partea PSD și, ulterior, din 2010 independent (afiliată la UNPR).  De altfel, a fost unul dintre fondatorii UNPR.

ADVERTISEMENT

Un fost deputat PSD a încetat din viață

Mai trebuie remarcat că Luminița Iordache a avut diverse funcții de conducere în cadrul organizației județene a PSD Iași în perioada 2000 – 2008, când a fost și consilier județean.

Gabriel Oprea, cel care a condus Uniunea și a fost vicepremier, readuce aminte că Luminița Iordache ”s-a luptat pentru drepturile militarilor si politistilor, pentru drepturile femeilor, ale copiilor si ale pensionarilor”

ADVERTISEMENT

„Am pierdut, astazi, un om de mare valoare. Colega si prietena noastra Luminita Iordache a plecat spre lumina, lasand in urma doua fiice si sotul, profund indurerati.

Indurerati sunt si colegii de partid si toti oamenii care au avut bucuria sa o cunoasca.

ADVERTISEMENT

Luminita s-a numarat printre fondatorii UNPR si a fost presedintele organizatiei judetene Iasi.

Ca deputat UNPR, s-a luptat pentru drepturile militarilor si politistilor, pentru drepturile femeilor, ale copiilor si ale pensionarilor

ADVERTISEMENT

A fost un om de echipa, devotat colegilor si proiectului UNPR, un om care si-a iubit nespus tara, semenii si pe Dumnezeu.

Luminita avea intotdeauna un zambet cald pe buze si o vorba buna pentru fiecare.

ADVERTISEMENT

Cum i-a fost numele, i-a fost si inima: raspandea lumina oriunde se afla. Drum lin spre Ceruri, prietena draga! Vei fi mereu in amintirea noastra!”, a scris fostul ministru.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!