News

Doliu în politica românească! Un lider PSD a murit la 43 de ani

16.07.2019 | 12:09
Doliu in politica romaneasca Un lider PSD a murit la 43 de ani

Doliu în Partidul Social Democrat. Un tânăr fost lider a murit la vârsta de 43 de ani. Laurențiu Hălmăgean a condus filiala PSD Arad între anii 2010 și 2012. Fostul președintel al formațiunii politice, filiala arădeană, a murit noaptea trecută în somn, scrie presa locală. Acesta suferise, spun doctorii, un stop cardiorespirator.

Laurențiu Hălmăgean a murit la doar 43 de ani

Laurențiu Hălmăgean era unul dintre liderii tineri ai partidului de stânga. Acesta a lăsat în urmă două fetițe și pe soția lui. Pe lângă funcția de membru al PSD, acesta a fost și șef al Casei de Pensii din Arad. Nu este primul membru al partidului care a provocat tristețe în interiorul formațiunii.

În luna iunie, PSD l-a pierdut și pe Dorel Dorneanu, un primar din Botoșani căruia i-a explodat cazanul de țuică în față. Acesta suferise arsuri pe 90% din suprafața corpului. Fostul primar se afla în curtea locuinței sale când i-a explodat cazanul în ochi, imediat după ce a aprins flacăra, scria în iunie presa din Bucovina.

Sediul PSD Arad, filiala pe care a condus-o Hălmăgean timp de doi ani. Sursa foto: newsar.ro

Primarul căruia i-a explodat cazanul cu țuică, dus cu greu la Spitalul de Arși

Medicii au reușit cu greu să îl transporte la Spitalul de Arși. „Am discutat la București pentru transferul pacientului la un centru destinat marilor arși din țară și momentan se caută soluții pentru transfer. Este în stare foarte gravă, cu arsuri pe 90% din suprafața corporală, este dificil de transferat și se caută cea mai bună soluție. La Botoșani avem oameni specializați, primește cele mai bune îngrijiri medicale”, declarau medicii la acea vreme. Acesta fusese internat inițial la Brașov.