Life

Doliu în presa din România. Un jurnalist îndrăgit a murit la doar 54 de ani

Doliu în mass media românească. Un gazetar cunoscut, dar și „un om bun” a încetat din viață la vârsta de numai 54 de ani.
09.11.2023 | 14:36
Doliu in presa din Romania Un jurnalist indragit a murit la doar 54 de ani
Doliu în mass media românească. Un gazetar cunoscut și „un om bun” a încetat din viață la vârsta de numai 54 de ani. Sursa foto: radiotop.ro
ADVERTISEMENT

Doliu în presa din România. Un jurnalist îndrăgit a murit la doar 54 de ani. Vestea tristă a fost împărtășită pe rețelele de socializare de o rudă foarte apropiată care are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru acesta.

Doliu în mass media românească. Un gazetar cunoscut și „un om bun” a încetat din viață la vârsta de numai 54 de ani

Doliu în mass media românească. Un gazetar cunoscut și „un om bun”, așa cum este numit de persoanele dragi, a încetat din viață la vârsta de numai 54 de ani. A lăsat în urma sa o familie îndoliată, o soție și un băiat.

ADVERTISEMENT

Florin Avram este jurnalistul român care a plecat într-o lume mai bună în cursul nopții de 7 spre 8 noiembrie 2023. Cauza morții nu se știe. Rudele sale sunt îngenunchiate de durere, mai ales că nu este singura pierdere din familie. Sora acestuia a murit acum ceva vreme, la 51 de ani.

Anunțul nefericit a fost făcut public de fratele gazetarului, Sorin, dar și de conducerea postului de radio la care lucra de mai bine de 30 de ani. Mai exact, este vorba de Radio Top, al cărei baze au fost puse chiar de regretatul sucevean în anul 1991.

ADVERTISEMENT

„Radio Top Suceava deplânge moartea fulgerătoare a celui care a fost Florin Avram. Florin, care a împlinit 54 de ani pe 1 aprilie, a murit în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2023, fără ca nimic să fi anunțat acest lucru.

Florin a lucrat ca redactor de știri la Radio Top încă de la înființarea postului de radio, pe 6 decembrie 1991. Florin a fost un foarte bun coleg, iar mărturie în acest sens pot depune zecile de oameni care de-a lungul timpului au lucrat la postul nostru de radio.

ADVERTISEMENT

Florin a fost un om serios, care și-a văzut de fiecare dată de treaba lui. Pe lângă activitatea la Radio Top, Florin Avram a avut o contribuție semnificativă și la redactarea săptămânalului Jupânu`.

Radio Top regretă profund pierderea unui coleg deosebit, iar golul lăsat de el este greu de crezut că va putea fi acoperit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții postului de radio la care lucra Florin Avram, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine a fost jurnalistul Florin Avram

Florin Avram s-a născut la data de 1 aprilie 1969 și toată viața a dedicat-o pasiunii sale. Pe 6 decembrie 1991 înființa postul de radio Radio Top Suceava, unde a lucrat ca redactor de știri și ca realizator de emisiuni.

Mai bine de 30 de ani a lucrat în această branșă. În plan personal, regretatul jurnalist era căsătorit cu o femeie pe nume Mihaela. Cei doi au împreună un copil, Andrei. Suceveanul este descris de prieteni și de apropiați drept „un om bun”.

Foarte multe persoane sunt în stare de șoc și nu își revin la aflarea veștii. Acest lucru a fost scos la iveală de fratele lui Florin Avram, Sorin, care a subliniat că inclusiv mama lor traversează o perioadă extrem de dificilă.

„Și-a iubit enorm și mama, care acum, biata de ea, trebuie să ducă mai departe povara morții celui de-al doilea copil, din cei patru pe care i-a adus pe lume și pe care i-a crescut cum s-a priceput ea mai bine alături de tata, care a plecat la cele veșnice în 1989.

Ca mai de fiecare dată aparențele înșală: chiar dacă nu era o persoană pusă mereu pe fugă, Florin s-a grăbit să plece din această lume la numai 54 de ani. Păcat, mare păcat”, a scris fratele lui Florin Avram pe Internet.

ADVERTISEMENT