News

Doliu în presa românească! A murit jurnalistul Adrian Oprea

Cunoscutul jurnalist Adrian Oprea s-a stins din viață. Acesta era unul dintre cei mai longevivi realizatori de emisiuni radio și de televiziune din județul Hunedoara.
29.07.2021 | 08:13
Doliu in presa romaneasca A murit jurnalistul Adrian Oprea
Doliu în presa românească! A murit jurnalistul Adrian Oprea
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Adrian Oprea, unul dintre cei mai longevivi realizatori de emisiuni radio și de televiziune, a murit.

Tristul anunț a fost făcut miercuri seara, de către foștii săi colegi care au transmis condoleanțe familiei.

ADVERTISEMENT

Doliu în presa românească! A murit jurnalistul Adrian Oprea

Jurnalistul Adrian Oprea s-a stins din viață. Moartea fulgerătoare a surprins pe toată lumea. Adrian Oprea era unul dintre cei mai titrați  ziariști din județul Hunedoara. Acesta și-a început cariera la Radio Color Hunedoara. Ultimii ani din carieră i-a petrecut la postul local de televiziune HD. Acesta a apărut ultima dată într-o emisiune pe 22 iulie.

Chiar dacă avea o sănătate șubredă, jurnalistul nu se plângea niciodată. Era mereu vesel, optimist și plin de viață. În urmă cu mai puțin de un an, acesta a fost infectat cu COVID-19, dar a reușit să învingă boala.

ADVERTISEMENT

Mesajele transmise de jurnaliștii din Hunedoara

“Colegul nostru Adrian Oprea a fost chemat acum să împărtășească, undeva, în cuprinsul adevărului etern, împlinirea drumului său de om.

Prea devreme pentru toți cei care i-au fost aproape, pentru cei care l-au cunoscut preț de o viață sau preț de o clipă. Prea devreme și tulburător, Adi Oprea ne-a lăsat cu grijile lumii, pentru a se odihni în altă rânduială.

ADVERTISEMENT

Suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desișul uneori deprimant al vieții, spirit de descoperitor, jurnalist cu har, coleg şi prieten de nădejde, Adi Oprea ne-a bucurat tuturor spirala timpului pe care am parcurs-o împreună.

Amintirea lui este neprețuită.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se scrie în mesajul de condoleanțe transmis de foștii săi colegi de la Replica și Info Hd.

ADVERTISEMENT

“A plecat prea devreme, lăsând în urmă o familie îndurerată, colegi triști și prieteni înmărmuriți.

Adrian Oprea era un om vesel, cu poftă de viață și optimist și deși avea o sănătate șubredă, nu era un om căruia să îi placă să se plângă. A trecut prin crunta experiență a infectării cu Covid, în urmă cu mai puțin de un an, însă a reușit să îl învingă pe temutul virus.

Adrian a fost un om și coleg blând, liniștit, mai mereu cu zâmbetul pe buze și pregătit să ofere o vorbă bună celor din jurul său.

Rămas bun, OPREA ADRIAN!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au scris cei de la cotidianul Servus Hunedoara și al televiziunii online Servus HD TV.

ADVERTISEMENT