News

Doliu în presa românească. Jurnalista Sorina Antoaneta Etveș a murit după mai bine de o lună de comă

08.06.2020 | 16:07
Doliu in presa romaneasca Jurnalista Sorina Antoaneta Etves a murit dupa mai bine de o luna de coma
Doliu în presa românească. Jurnalista Sorina Antoaneta Etveș a murit după mai bine de o lună de comă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Sorina Antoaneta Etveș, o jurnalistă foarte cunoscută în presa din țara noastră, a încetat din viață după 41 de zile în care a stat în comă. Anunțul trecerii în neființă a fost făcut de soțul fostei jurnaliste de la Evenimentul Zilei care a anunțat cu durere în suflet că femeia a plecat într-un „loc mai frumos”.

Jurnalista Sorina Antoaneta Etveș a murit în a doua zi de Rusalii

Cunoscuta jurnalistă care a lucrat la Evenimentul Zilei și la Capital a suferit un atac vascular cerebral în urmă cu mai bine de o lună, fiind internată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arsen. Sorina Antoaneta Etveș a luptat pentru viața sa, însă luni, 8 iunie, a pierdut lupta cu boala de care suferea.

ADVERTISEMENT

Soțul jurnalistei, Ciprian Mailat, a transmis că femeia a plecat într-un loc mai frumos chiar în a doua zi de Rusalii. Din păcate, jurnalista a lăsat în urma sa o familie îndurerată și un băiețel în vârstă de 11 ani care aștepta ca mama sa să se întoarcă acasă.

„A venit cea mai urâtă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip şi familia noastră, în care am fost anunţaţi că după 41 de zile de suferinţă, în care soţia mea şi mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveț, a plecat într-un loc mai frumos”, a scris soțul jurnalistei, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

A venit cea mai urata zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip si familia noastra, in care am fost anuntati ca dupa 41…

Posted by Ciprian Mailat on Monday, June 8, 2020

Moartea jurnalistei, un gol imens în sufletele celor dragi

„Vei rămâne mereu în inimile noastre, ştiu că ne vei zâmbi şi vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, draga mea!”, a continuat Ciprian Mailat mesajul despre moartea soției sale.

Trecerea în neființă a jurnalistei a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi care au sperat până în ultima clipă la o minune. Foarte mulți dintre colegii ei au preluat mesajul lui Ciprian Mailat mărturisind că nu le vine să creadă cele auzite.

ADVERTISEMENT

„Cu Antoaneta Etveț am fost colegă la Evenimentul zilei. Orice ce s-ar fi întâmplat, fiecare zi era o bucurie pentru ea, plină de iubire pentru Ciprian și Filip.

De astăzi, Antoaneta se uită la noi cu suflet de lumină. Nu am cuvinte, îi spun doar la revedere!”, este mesajul transmis de o fostă colegă, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Potrivit redacției Evenimentul Zilei femeia era foarte ambițioasă, prietenoasă și altruistă. Antoaneta Etveș va rămâne în amintirea celor care au cunoscut-o ca fiind o jurnalistă de excepție, atrasă în special de domeniul administrației locale, în care avea unele dintre cele mai bune surse.

„Firea ei prietenoasă şi altruismul de care a dat dovadă cât timp a lucrat pentru Evenimentul zilei vor rămâne mereu în memoria foştilor colegi şi colaboratori”, au transmis colegii de la evz.ro.

ADVERTISEMENT