De ce a murit Andrei Gheorghe! Primele concluzii ale legiştilor: “Avea probleme cu inima”

Claudia Mîţoi    Filon Stan   
in Authors
20/03/2018, 12:11
De ce a murit Andrei Gheorghe! Primele concluzii ale legiştilor: “Avea probleme cu inima”

UPDATE. Medicii legişti de la Serviciul de Medicină legală Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o primă concluzie cu privire la moartea jurnalistului:

”Încă nu a fost formulată o cauză exactă a morţii lui Andrei Gheorghe. A fost vorba de nişte probleme legate de inimă, de o suferinţă cardiacă mai veche. De altfel, în cord au fost descoperite nişte urme ale unor infarcte peste care trecuse bine însă care, cel mai probabil, i-au şubrezit starea de sănătate. Raportul final va fi gata în momentul în care la dosar vor ajunge rezultatele analizelor de toxicologie şi de anatomopatologie”, scrie Libertatea.ro.


Doliu în lumea presei! Cunoscutul realizator de emisiuni radio şi TV Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani!

Luni seara, la ora 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informaţia că Andrei Gheorghe a fost găsit în baie. La această oră, membrii familiei şi cei apropiaţi sunt în stare de şoc.

Medicul de pe Ambulanţă nu l-a mai putut ajuta pe Andrei Gheorghe

Ambulanţa ajunsă la faţa locului nu a mai avut cum să îl ajute pe Andrei Gheorghe. Medicul de pe Ambulanţă a constatat decesul.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×