News

Doliu în PSD. A murit Cornel Diaconiţă. Era căsătorit cu o cântăreaţă îndrăgită

Doliu în PSD. Directorul adjunct al Direcției Județene pentru Agricultură din Buzău, Cornel Diaconiță, a murit miercuri, în timp ce se odihnea. Fostul social-democrat era foarte apreciat în județul Buzău.
05.05.2022 | 11:13
Doliu in PSD A murit Cornel Diaconita Era casatorit cu o cantareata indragita
Cornel Diaconiță. Sursa foto: Facebook PSD Buzău
ADVERTISEMENT

Conform informațiilor dezvăluite de presa locală, se pare că unul dintre cei mai vechi membri ai PSD a decedat din cauza unor probleme cardiace.

Cornel Diaconiță, găsit fără suflare chiar de soție

Cornel Diaconiță a fost găsit fără suflare chiar de soție, care a sunat imediat la 112. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

ADVERTISEMENT

Dispariția fulgerătoare a venit după ce Cornel Diaconiță a mers dimineață la serviciu, a venit acasă și s-a așezat în pat pentru a se odihni. Jurnaliștii buzoieni au notat că social-democratul ar fi suferit un infarct între orele 16:00 și 18:00.

Conform sansanews.ro, în ultima apariție publică, la ședința de la Colegiul Prefectural, în care a prezentat un raport, Cornel Diaconiță nu a arătat că ar avea vreo problemă sănătate.

ADVERTISEMENT

Astfel, se pare că el a decedat din cauza unui infarct miocardic, deși apropiații nu știu să fi avut afecțiuni cardiace. Adjunctul de la Direcția Agricolă avea în jur de 60 de ani și era membru PSD cu o activitate îndelungată.

De-a lungul carierei sale, el a mai ocupat funcția de director al S.C. Piețe Târguri și Oboare Buzău S.A. Sursa citată a dezvăluit că Diaconiță era căsătorit cu artista Mădălina Manolache.

ADVERTISEMENT

Multe mesaje de condoleanțe după decesul politicianului

Directorul adjunct al Direcției Județene pentru Agricultură din Buzău era foarte apreciat în comunitatea locală, o dovadă în acest sens fiind mesajele în care cei care l-au cunoscut și-au exprimat durerea pe pagina de Facebook a PSD Buzău.

Nu este niciodată ușor să putem transmite prin cuvinte sentimentele care ne încearcă atunci când un om drag și prețuit moare. Cu atât mai mult cu cât, acest moment apare atât de brusc.

ADVERTISEMENT

Drum lin, Cornel Diaconiță! Ai plecat dintre noi mult, mult prea devreme și lași în urma ta un gol incomensurabil. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit ca om și ca profesionist! Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD Buzău.

 

ADVERTISEMENT