News

Doliu în PSD. Încă un primar a murit, de data aceasta din cauza Covid-19

01.07.2020 | 22:02
Doliu in PSD Inca un primar a murit de data aceasta din cauza Covid19
ADVERTISEMENT

Un primar PSD a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Neculai Stratulat era primarul comunei Bălușeni și a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu două săptămâni.

Neculai Stratulat a murit fiind internat la Institutul de Pneumoftiziologie din București. Informația a fost confirmată de directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței.

ADVERTISEMENT

Primarul a fost transferat în urmă cu două săptămâni la spitalul din București, după ce a suferit complicații în urma infectării cu Covid-19.

Doliu în PSD, un nou primar a decedat din cauza Covid-19

Bărbatul avea 71 de ani și era membru al Partidului Social Democrat și primar din 2008, aflându-se la al treilea mandat în Bălușeni.

ADVERTISEMENT

Bălușeni este o comună în județul Botoșani, Moldova, România, formată din satele Bălușeni (reședința), Bălușenii Noi, Buzeni, Coșuleni, Draxini și Zăicești.

PSD s-a confruntat în ultimele luni cu mai multe drame. În luna mai, președintele organizației de tineret din Zalău, Dan Chiș, a murit după ce a fost în comă 102 de zile, potrivit Pro TV.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a încetat din viață la 36 de ani după ce a suferit un accident în grădina părinților săi din comuna Sâg, județul Sălaj. Bărbatul conducea un tractor fără cabină pentru a transporta lemne, însă din cauza terenului accidentat vehiculul s-a răsturnat acesta fiind prins sub utilaj. Liderul PSD a fost transportat de urgență la spital.

Tot la începutul lunii mai, un primar PSD din Mureș a decedat la doar 38 de ani. „Suntem alături de familia bunului nostru coleg și prieten, primarul comunei Iclănzel, Ionuț Ciprian SAND, care, mult prea tânăr, a plecat dintre noi.

ADVERTISEMENT

Un bun român, fiu de preot, fost militar al Armatei Române – participant în teatrul de operații din Afganistan, primar al comunei Iclănzel din 2016, tată a doi copii, un soț iubitor, Ciprian ne-a lăsat pe toți cu sufletele îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, transmiteau cei din PSD Mureș.

Totodată, primarul PSD Vasile Rusu din comuna Spulber, Vrancea, a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Galați, după ce a suferit un accident vascular cerebral, tot la început de lună mai 2020. Vasile Rusu era primar în comună din 2004.

ADVERTISEMENT
Tags: