News

Doliu în PSD. Încă un primar a murit, de data aceasta din cauza Covid-19

01.07.2020 | 22:02
Doliu în PSD. Încă un primar a murit, de data aceasta din cauza Covid-19
Marcel Ciolacu primit rezultatul testului COVID-19. Ce se întâmplă cu liderul PSD. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un primar PSD a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Neculai Stratulat era primarul comunei Bălușeni și a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu două săptămâni.

Neculai Stratulat a murit fiind internat la Institutul de Pneumoftiziologie din București. Informația a fost confirmată de directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței.

ADVERTISEMENT

Primarul a fost transferat în urmă cu două săptămâni la spitalul din București, după ce a suferit complicații în urma infectării cu Covid-19.

Doliu în PSD, un nou primar a decedat din cauza Covid-19

Bărbatul avea 71 de ani și era membru al Partidului Social Democrat și primar din 2008, aflându-se la al treilea mandat în Bălușeni.

ADVERTISEMENT

Bălușeni este o comună în județul Botoșani, Moldova, România, formată din satele Bălușeni (reședința), Bălușenii Noi, Buzeni, Coșuleni, Draxini și Zăicești.

PSD s-a confruntat în ultimele luni cu mai multe drame. În luna mai, președintele organizației de tineret din Zalău, Dan Chiș, a murit după ce a fost în comă 102 de zile, potrivit Pro TV.

Bărbatul a încetat din viață la 36 de ani după ce a suferit un accident în grădina părinților săi din comuna Sâg, județul Sălaj. Bărbatul conducea un tractor fără cabină pentru a transporta lemne, însă din cauza terenului accidentat vehiculul s-a răsturnat acesta fiind prins sub utilaj. Liderul PSD a fost transportat de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Tot la începutul lunii mai, un primar PSD din Mureș a decedat la doar 38 de ani. „Suntem alături de familia bunului nostru coleg și prieten, primarul comunei Iclănzel, Ionuț Ciprian SAND, care, mult prea tânăr, a plecat dintre noi.

Un bun român, fiu de preot, fost militar al Armatei Române – participant în teatrul de operații din Afganistan, primar al comunei Iclănzel din 2016, tată a doi copii, un soț iubitor, Ciprian ne-a lăsat pe toți cu sufletele îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, transmiteau cei din PSD Mureș.

Totodată, primarul PSD Vasile Rusu din comuna Spulber, Vrancea, a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Galați, după ce a suferit un accident vascular cerebral, tot la început de lună mai 2020. Vasile Rusu era primar în comună din 2004.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri