News

Doliu în PSD. Un fost șef al tineretului social-democrat din Brașov a murit la 29 de ani

14.05.2020 | 11:47
Doliu in PSD Un fost sef al tineretului socialdemocrat din Brasov a murit la 29 de ani
ADVERTISEMENT

Doliu în PSD. Fostul lider al organizației de tineret a social-democraților din Brașov, Horia Stancu, a încetat din viață la doar 29 de ani, după un accident vascular cerebral.

Doliu în PSD. Un fost șef al tineretului social-democrat din Brașov a murit la 29 de ani. Suferise un accident vascular cerebral

Horia Stancu a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în urmă cu aproape o lună. Acesta a fost operat, însă starea lui de sănătate s-a agravat și doctorii nu l-au mai putut salva. În toată această perioadă, acesta a rămas mereu în comă, conectat la aparate.

ADVERTISEMENT

Horia Stancu se căsătorise acum doi ani și avea un copil de 11 luni. Pe lângă funcția de lider al Tineretului Social Democrat Brașov, acesta a mai fost director la Secția Drumuri Naționale de Drumuri și Poduri Brașov (DRPD), anunță Antena3.

Mesaje de condoleanțe după dispariția lui Horia Stancu

Din rândul persoanelor care deplâng în aceste zile decesul prematur al lui Horia Stancu se numără și prefectul județului Brașovul, Mihai-Cătălin Văsii.

ADVERTISEMENT

“Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie.

Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

ADVERTISEMENT

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare! Mihai-Cătălin Văsii

Prefectul județului Brașov”, se arată pe pagina de Facebook a Prefecturii Brașov.

”În aceste clipe de tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletul odată cu acesta pierdere. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, a scris pe site-ul de socializare și un prieten al lui Horia Stancu.

ADVERTISEMENT