News

Doliu în PSD. Un primar din județul Prahova a murit la 56 de ani: ”Om sufletist, de mare valoare”

13.07.2020 | 13:58
Doliu in PSD Un primar din judetul Prahova a murit la 56 de ani Om sufletist de mare valoare
ADVERTISEMENT

Tragedie în Comuna prahoveană Valea Călugărească, acolo unde primarul Neacșu Vasilică a murit la vârsta de 56 de ani.

Edilul Partidului Social Democrat a suferit un infarct în noaptea de duminică spre luni.

După auzul tragediei din micuța așezare a județului Prahova, mai multe mesaje de condoleanțe au fost transmise de voci din lumea politică.

ADVERTISEMENT

Un primar al PSD din județul Prahova a murit la 56 de ani

O comună din Prahova este în stare de şoc, după ce edilul Vasilică Neacșu s-a stins fulgerător din viață duminică noapte, în urma unui infarct. Acesta avea numai 56 de ani, scrie publicația Phon.ro.

”Suntem foarte triști. Echipa social-democrata de la Prahova a pierdut un lider puternic. Colegul si prietenul nostru Neacșu Vasilică, primar de suflet și de facto al comunei Valea Călugărească, a plecat dintre noi.

ADVERTISEMENT

Nu ne pregătește nimeni pentru astfel de momente, de aceea singurul lucru pe care îl putem face este sa ne exprimam durerea si frustrarea prin cuvinte. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te aibă în pază”, a scris pe Facebook organizația PSD Prahova.

Neacșu Vasilică, apreciat și de adversarii politici

Nu doar colegii din partid au transmis mesaje după decesul lui Neacșu Vasilică. Și președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a transmis, luni, un mesaj de condoleanțe după dispariția primarului comunei Valea Călugărească.

ADVERTISEMENT

“Am aflat cu deosebită tristeţe de trecerea în nefiinţă a domnului Vasilică Neacşu, primarul din Valea Călugărească.

Deşi era membru PSD, am apreciat la domnia sa eforturile pe care le-a făcut pentru comunitatea pe care a condus-o atât timp.

Drum lin spre lumină, Dumnezeu să-l odihnească şi să ofere familiei putere să treacă peste această grea încercare”, este mesajul lui Iulian Dumitrescu.

ADVERTISEMENT