News

Doliu în televiziune. A murit Conchata Ferrell. Ai adorat-o în Doi bărbați și jumătate

14.10.2020 | 01:05
Doliu in televiziune A murit Conchata Ferrell Ai adorato in Doi barbati si jumatate
Conchata Ferrel a murit la 77 de ani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul din sitcomul „2 bărbați și jumătate” a încetat din viață în 14 octombrie.

Anunțul trist a fost făcut chiar pe pagina oficială de Facebook a show-ului american, unul dintre cele mai îndrăgite seriale din lume.

ADVERTISEMENT

Conchata Ferrel avea 77 de ani și a murit înconjurată de familie și prieteni, în urma unor complicații cardiace.

Conchata Ferrel a murit la 77 de ani, după mai multe probleme cardiace

„Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului.

ADVERTISEMENT

Jon Cryer, cunoscut pentru rolul lui Alan din același serial, a transmis și el un mesaj pe Twitter, când a aflat de moartea femeii.

„Plâng pentru ea, îi voi resimți lipsa mereu, ne-a adus atâta bucurie în inimi”, a transmis Cryer.

ADVERTISEMENT

Moartea femeii a stârnit un val de emoție în SUA în rândul fanilor și vedetelor, existând mii de mesaje de condoleanțe din partea tuturor.

Conchata Galen Ferrell (născută 28 martie 1943, Charleston, Virginia de Vest, Comitatul Kanawha, Virginia de Vest, SUA) a fost o actriță americană, cel mai recent cunoscută pentru rolul menajerei Berta din sitcomul CBS Doi bărbați și jumătate pentru care a primit în 2005 și 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie. A mai fost nominalizată în trecut pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic pentru rolul din L.A. Law.

ADVERTISEMENT
Conchata Ferrell a murit la 77 de ani
Conchata Ferrell a murit la 77 de ani

Rolul de Berta din 2 bărbați și jumătate este de neconfundat pentru fani, pe lângă Charlie Sheen și Jon Cryer fiind cu siguranță cel mai apreciat adult din serial. Desigur, fără a-l lua în considerare pe Angus Turner Jones, cel care l-a jucat pe micuțul Jake, ajuns acum la 27 de ani.

Chiar și spre finalul serialului, când Ashton Kutcher a ajuns să joace rolul miliardarului Walden Schmidt, Conchata Ferrell era sufletul serialului prin aparițiile sale.

ADVERTISEMENT
Tags: