News

Doliu în televiziune. A murit Cosmin Andrei, producătorul celei mai longevive emisiuni de la TVR

16.10.2020 | 12:54
Doliu in televiziune A murit Cosmin Andrei producatorul celei mai longevive emisiuni de la TVR
Doliu în televiziune. A murit Cosmin Andrei, producătorul celei mai lungi emisiuni de la TVR. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cosmin Andrei, unul dintre veteranii postului de televiziune TVR, a încetat din viața joi seara, 15 octombrie. Jurnalistul era producătorul celei mai longevive emisiuni de pe micile ecrane, și anume „Viața satului”, difuzată ani la rând la TVR 1.

Celebrul gazetar de la Televiziunea Română a lăsat în urma sa o carieră de succes, în momentul de față neștiindu-se care este cauza morții acestuia, mai ales că nu este foarte înaintat în vârstă. Jurnalistul avea numai 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Vestea trecerii în neființă a fost făcută pe rețelele de socializare de un prieten destul de apropiat. Cunoscuții și-au exprimat regretele și condoleanțele în mediul online, acolo unde au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe.

Doliu în televiziune. Un producător renumit de la TVR a încetat din viață

„Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legată de Cosmin Andrei de la Viața Satului cum că nu mai este printre noi! Cumplit!

ADVERTISEMENT

A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris în mediul online Dragoș Butănoiu, un apropiat de-al regretatului jurnalist.

Colegilor și prietenilor de la TVR 1 nici nu le-a venit să creadă, mai ales că nu știau nimic despre vreo boală gravă. Momentan cauza decesului regretatului producător nu a fost aflată, însă urmează a se stabili după efectuarea autopsiei.

ADVERTISEMENT

„Din nefericire viața are o finalitate numită moarte care pentru noi toți viii pare un moment trist, sfâșietor.

Prietenul și colegul meu Cosmin Andrei, fost producător și reporter la cea mai veche emisiune tv din România, Viața Satului, a ales să plece dintre noi în floarea vârstei lăsând în urmă durere.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să plâng, dar sunt încă viu și nu mă pot abține. Cosmine, de oriunde ne privești acum, să ne înțelegi slăbiciunea umană!”, au scris pe rețelele de socializare reprezentanții emisiunii „Sens și contrasens”.

Potrivit stiripesurse.ro, Cosmin Andrei a primit de-a lungul anilor premii importante pentru munca depusă în televiziune. Alături de colegul său de la „Viața Satului”, Gabriel Gherghescu, a fost premiat în cadrul galei APTR din anul 2015.

ADVERTISEMENT