News

Doliu într-o comună din Olt! Consilierul primarului a fost răpus de virusul SARS-COV-2

17.10.2020 | 16:40
Doliu intro comuna din Olt Consilierul primarului a fost rapus de virusul SARSCOV2
ADVERTISEMENT

Din păcate, pe lângă cele 89 de cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul SARS- COV-2 confirmate în ultimele 24 de ore pe raza județului Olt, a fost raportat și decesul unei persoane în vârstă de 66 de ani care prezenta comorbidități.

Potrivit autorităților, acesta era angajat al Primăriei Bucinișu pe postul de consilier al edilului Radu Miltiade și se afla internat încă din data de 3 octombrie 2020 la Spitalul Municipal Caracal, infecţia fiind confirmată trei zile mai târziu.

ADVERTISEMENT

Conform DSP Olt, decesul a survenit vineri seară, în urma unui stop cardio-respirator. De altfel, locuitorii comunei sunt nemulţumiţi de faptul că în toată această perioadă nu s-a dispus izolarea tuturor colegilor de serviciu ai fostului secretar.

A murit consilierul primarului din Bucinișu. Era infectat cu virusul SARS-COV-2

Decesul nr. 90 Sex masculin, 66 ani, mediul rural .Data internării: 03.10.2020 SM Caracal Data recoltarii: 03.10.2020.

ADVERTISEMENT

Data confirmarii: 06.10.2020 Comorbiditati: HTA  Data deces: 16.10.2020 Cauze deces: Stop cardiorespirator, bronhopneumonie, infecţie Covid-19”, se arată în comunicatul transmis de DSP Olt.

Focar de coronavirus în azilul de bătrâni din Slatina

În altă ordine de idei, DSP Olt a raportat sâmbătă 44 de infectări în rândul bătrânilor care primesc îngrijiri în centrul din Slatina. Bilanțul ajunge astfel la un total de 74 de persoane testate pozitiv cu virusul SARS-COV-2

ADVERTISEMENT

Directorul interimar al Spitalului Slatina a anunțat că un medic infecționist a fost trimis în Centrul de Îngrijire și Asistență pentru a evalua acești pacienți.

Am trimis un medic infecționist la Căminul de Bătrâni Slatina ca să le facă o evaluare, să nu mai fie nevoie să-i aducem aici, să pățim ce am pățit cu pacienții de la Spineni”, a declarat Dan Stana.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, la nivelului județului Olt au fost raportate 2.586 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2. De asemenea, 90 de persoane s-au stins din viață în urma infecției cu acest agent patogen.

ADVERTISEMENT