News

Doliu la Ambulanța Bihor. Un angajat a fost răpus de Covid la doar 41 de ani

03.01.2021 | 08:42
Doliu la Ambulanta Bihor Un angajat a fost rapus de Covid la doar 41 de ani
Doliu la Ambulanța Bihor. Un angajat a fost răpus de Covid la doar 41 de ani Foto: Facebook SAJ Bihor
ADVERTISEMENT

Ambulanța Bihor este în doliu, după ce un angajat, șofer pe ambulanță, a pierdut lupta cu COVID-19 și s-a stins din viață sâmbătă dimineață la vârsta de doar 41 de ani.

Bărbatul era internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea, în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Județul Bihor a depășit vineri, 01 ianuarie 2021, pragul de 700 decese provocate de COVID-19, de la începutul pandemiei de coronavirus.

Angajatul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor, răpus de COVID la 41 de ani

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor au postat un mesaj de condoleanțe după decesul colegului lor, şofer pe ambulanţă, care a murit răpus de COVID-19, sâmbătă dimineaţa la vârsta de doar 41 de ani, pe unul dintre paturile secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.

ADVERTISEMENT

“Încă un coleg de-al nostru a căzut la datorie răpus de COVID-19. Că şofer profesionist pe ambulanţă, Florin şi-a făcut meseria până în ultimul moment ajutându-şi semenii. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei”, au scris reprezentanţii SAJ Bihor pe pagina oficială de Facebook.

Județul Bihor a depășit vineri pragul de 700 decese provocate de COVID-19, de la începutul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Prefectura Județului Bihor a precizat că, printre pacienţii răpuși de infecția cu noul coronavirus, se află “5 asistenţi şi 3 ambulanţieri ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Până în prezent, 169 cadre medicale (47 medici, 120 asistenţi, 1 kinetoterapeut) şi 46 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu coronavirus. 122 persoane au fost externate”, a transmis, sâmbătă, Prefectura Bihor, citată de Antena 3.ro.

ADVERTISEMENT

Pe teritoriul României, au fost confirmate 637.395 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 571.333 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.194 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

ADVERTISEMENT
Tags: