News

Doliu la Bollywood! Fiul lui Raj Kapoor, Rishi, a încetat din viață

30.04.2020 | 11:06
Rishi Kapoor era fiul celebrului Raj Kapoor. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Doliu la Bollywood acolo unde fiul lui Raj Kapoor, Rishi a încetat din viață. Acesta a murit după o luptă de doi ani cu leucemia.

Doliu la Bollywood!

Decesul a fost confirmat de reprezentanții familiei sale. Actorul avea 67 de ani și revenise în India în luna septembrie a anului trecut, după un tratament la New York.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Rishi tocmai fusese externat dintr-un spital din Mumbai, fapt recunoscut și de un purtător de cuvânt al Reliance Industries LTD, afiliat al Spitalului Fundației Sir HN Reliance din Mumbai.

Fiul lui Raj Kapoor, Rishi, a încetat din viață

Vă readucem aminte că decesul acestuia vine la doar o zi după ce a fost anunțată moartea lui Irrfan Khan, o altă legendă a Bollywood-ului.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă evoluase în filme precum Slumdog Millionaire, Life of Pi sau Jurassic World, ecranizări care au scris istorie în lumea cinematografiei mondiale.

„A rămas jovial și hotărât să trăiască la maximum, în cei doi ani de tratamente făcute pe două continente.

ADVERTISEMENT

Familia, prietenii, mâncarea și filmele au rămas în centrul atenției sale, iar toți cei care l-au cunoscut în acest timp au fost uimiți că nu a lăsat boala să-l doboare”, arată reprezentanții familiei.

”Doctorii și asistentele din spital au mărturisit că au încercat să-l binedispună până în ultima clipă, în ciuda tratamentelor grele pe care le-a urmat în spitale de pe două continente”, se mai arată într-un comunicat transmis de familie.

ADVERTISEMENT

Rishi Kapoor făcea parte dintr-o familie care a dominat Bollywood-ul timp de generații întregi. Acesta a debutat ca actor copil în 1970, în filmul tatălui său Raj Kapoor, „Mera Naam Joker” (Numele meu este Joker).

Primul său rol principal – în filmul „Bobby” din 1973 – i-a adus premiul Filmfare, echivalentul premiilor Oscar din India, pentru cel mai bun actor. De-a lungul carierei sale, Kapoor a jucat în peste 100 de filme.

 

ADVERTISEMENT