News

Doliu la Bollywood! Un actor iubit de milioane de oameni a fost găsit mort! Sinucidere, prima variantă

14.06.2020 | 17:38
Doliu la Bollywood Un actor iubit de milioane de oameni a fost gasit mort Sinucidere prima varianta
ADVERTISEMENT

Doliu la Bollywood acolo unde actorul Sushant Singh Rajput, o adevărată vedetă a filmelor indiene, a fost găsit mort în apartamentul său din Mumbai.

Conform primelor informații, se pare că tânărul în vârstă de 34 de ani s-a sinucis. De remarcat că moartea lui Rajput vine la doar câteva zile după cea a fostului său manager.

ADVERTISEMENT

Iubit de milioane de oameni, Rajput este poate cel mai cunoscut pentru filmul MS Dhoni: The Untold Story, în care a interpretat rolul unui legendar jucător de cricket.

Tragedie în lumea filmului indian

Și șeful Executivului indian, Narendra Modi a reacționat după ce a fost anunțat decesul lui Rajput. Acesta a spus despre actor că a fost „un tânăr actor strălucitor plecat prea curând”.

ADVERTISEMENT

În ultima sa postare pe Instagram, rețea de socializare pe care actorul avea nu mai puțin de 10,2 milioane de fani, în 3 iunie, Rajput a postat o poză cu mama sa.

Femeia a murit în 2002, pe când actorul era un adolescent. Mesajul care însoțea fotografia era: „Trecut încețoșat care se evaporă din lacrimi”.

ADVERTISEMENT

Fostul său manager, Disha Salian, în vârstă de 28 de ani, a murit la începutul acestei săptămâni. A căzut de la etajul 14 al unei clădiri din Mumbai.

“Ne doare nespus să împărtășim faptul că Sushant Singh Rajput nu mai este cu noi. Solicităm fanilor săi să-l țină în gânduri și să-și sărbătorească viața, precum și munca lui așa cum au făcut-o până acum. Solicităm mass-media să ne ajute să menținem confidențialitatea în acest moment de durere”, se arată în declarația echipei care se ocupa de imaginea actorului.

ADVERTISEMENT

“Sushant Singh Rajput … un tânăr actor strălucitor care a plecat prea curând. A excelat la TV și în filme.

Creșterea sa în lumea divertismentului a inspirat multe și lasă în urmă mai multe spectacole memorabile. Șocat de trecerea lui departe. Gândurile mele sunt alături de familia și fanii lui”, a postat și premierul indian.

 

ADVERTISEMENT