News
notix pixel id

Doliu la Casa Regală. A murit Paul Bandram, vărul Regelui Mihai

17.05.2020 | 22:21
Doliu la Casa Regală. A murit Paul Bandram, vărul Regelui Mihai
Doliu la Casa Regală. A murit Paul Bandram, vărul Regelui Mihaisursă foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Familia Regală a României este în doliu, după ce Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai, a murit la vârsta de 72 de ani. Anunțul a fost făcut de Casa Regală.

Doliu la Casa Regală. A murit Paul Bandram, vărul Regelul Mihai

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea în neființă a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram.

Fiu al Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mamă Elena) şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

ADVERTISEMENT
Majestatea Sa Margareta și surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta și Elena.
Paul Brandram a fost adesea invitat de mătușa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florența, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana și întreaga familie.
Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanțele împreună cu Principesa Ecaterina și fiul ei, Paul.

Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă și profund legată de familie. Majestatea Sa și Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanțe soției celui dispărut, dna Katherine Brandram.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!”. Acesta a fost mesajul Casei Regale postat pe site-ul său oficial.

ADVERTISEMENT

Și Regina Sofia și-a anunțat regretul pentru pierderea vărului său. Familia regală a Spaniei este una dintre cele mai apropiate de Casa Regală a României, datorită legăturii de sânge dintre Regele Mihai și Regina Sofia.

Aceasta a fost prezentă la funeraliile Regelui Mihai alături de soțul său, regele Juan Carlos.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri