News

Doliu la Casa Regală a României. A murit vărul Regelui Mihai. Anunțul Principesei Margareta

17.05.2020 | 11:21
Doliu la Casa Regala a Romaniei A murit varul Regelui Mihai Anuntul Principesei Margareta
Majestatea Sa, Regele Mihai al Romaniei, Aniversare 90 de ani, Palatul Elisabeta, Bucuresti, 2011. Keywords: Regalitate, Regal, Rege, King, Michael, Romania, Principesa Margareta. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Casa Regală a României este în doliu. Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a anunțat că vărul Regelui Mihai, Paul Bandram, a încetat din viață.

Doliu la Casa Regală a României. A murit vărul Regelui Mihai. Anunțul Principesei Margareta

Familia Regală a României a emis un comunicat de presă în care anunță cu cu tristețe decesul lui Paul Brandram, cel mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I.

ADVERTISEMENT

Paul Brandram s-a născut pe 1  aprilie 1948 și este fiu al Alteței Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei și Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mamă Elena) și a lui Richard Brandram.

Paul a fost de asemenea ofițer în Armata Marii Britanii și a profesat întreaga sa viață în City of London, în domeniul financiar și bancar.

ADVERTISEMENT

Paul Bandram, o personalitate profund legată de familie

În informarea transmisă presei, Casa Regală din România îl descrie pe vărul Regelui Mihai I, Paul Bandram, ca fiind o ”personalitate discretă, generoasă și profund legată de familia sa”.

”Majestatea Sa Margareta și surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta și Elena.

ADVERTISEMENT

Paul Brandram a fost adesea invitat de mătușa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florența, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana și întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanțele împreună cu Principesa Ecaterina și fiul ei, Paul.

Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă și profund legată de familie.

Majestatea Sa și Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanțe soției celui dispărut, dna Katherine Brandram.

ADVERTISEMENT

Dumnezeul să-l odihnească în pace!, se arată în comunicatul postat e Casa Regală, conform site-ului România Regală.

ADVERTISEMENT