Life

Doliu la Chefi la Cuțite! A murit un concurent care i-a impresionat pe jurați cu aptitudinile sale în bucătărie

Este doliu la Chefi la Cuțite. Un concurent foarte îndrăgit a murit. Acesta i-a impresionat pe jurați cu abilitățile sale culinare.
15.02.2024 | 22:46
Doliu la Chefi la Cutite A murit un concurent care ia impresionat pe jurati cu aptitudinile sale in bucatarie
A murit un fost concurent de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este doliu la Chefi la Cuțite, după ce un concurent care i-a impresionat pe jurați cu abilitățile sale a încetat din viață. Apropiații sunt îndurerați, la fel și foștii colegi de platou.

Doliu la Chefi la Cuțite. Un concurent îndrăgit s-a stins din viață

Este vorba despre un concurent care a participat la emisiunea culinară de la Antena 1 în sezonul al doilea, difuzat în 2016. Acesta a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

ADVERTISEMENT

Marian Cocoș a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul cu numărul doi. Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care nu mai sunt jurații emisiunii în acest moment, i-au apreciat preparatele de fiecare dată.

În timpul preselecțiilor, fostul concurent a primit trei cuțite și a ajuns în echipa roșie. Vestea decesului a fost anunțată de membrii familiei regretatului concurent.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea lui Marian Cocoș va avea loc vineri, 16 februarie, ora 11:30 la cimitirul Sf. Nicolae. Fostul concurent a fost antrenor de box și a practicat acest sport o mare parte din viața sa.

“Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Străulești II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”, a transmis familia lui Marian Cocoș în mediul online, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Marian Cocoș Chefi la Cuțite
Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik

Foștii concurenți au transmis mesaje de condoleanțe

Vestea morții sale nu i-a întristat doar pe apropiați, ci și pe foștii concurenți care au avut ocazia să-l cunoască. Foștilor colegi de platou nu le-a venit să creadă, mai ales că Marian Cocoș avea o viață activă.

“Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei si prietenilor”, a scris Alex Bălan, un alt fost concurent de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

O altă fostă concurentă, Honoria Rațiu, și-a amintit de un moment în care a fost “mustrată” de Marian Cocoș. Aceasta este îndurerată după vestea tragică și nu poate crede ce s-a întâmplat.

“’Cum naiba să pui roșii cherry întregi la plating ?’ așa m-a certat Marian Cocos la Chefi la cuțite. Să ai drum lin și luminos spre stele, Nea’ Cocoș, condoleanțe familiei”, a transmis aceasta.

ADVERTISEMENT