Life

Doliu la Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 8 a fost găsit mort în casă

Iulian Juncăncaru de la Chefi la cuțite, sezonul 8, a încetat din viață. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria sa locuință.
03.12.2022 | 12:55
Doliu la Chefi la cutite Un fost concurent din sezonul 8 a fost gasit mort in casa
Iulian Juncănaru de la Chefi la cuțite a murit. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Durere imensă pentru fanii Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 8 a murit! Este vorba despre dentistul Iulian Juncănaru, cel care s-a prezentat în fața juraților de la Antena 1, impresionându-i cu talentul său culinar.

Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit

Potrivit mesajelor apărute pe Facebook, acesta a fost găsit fără suflare în propria sa locuință. Nu se cunoaște, până la această oră, care este cauza exactă a morții ori dacă a suferit de vreo boală în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Prietenii au scris mesaje de condoleanțe, tristețea provocată de dispariția acestuia fiind una foarte mare.

Dentistul Iulian Juncănaru de la Chefi la cuțite a murit. Deși nu a fost anunțată oficial cauza morții, potrivit prietenilor de pe Facebook, medicul a fost găsit fără suflare în propria locuință. Deocamdată nu se știe dacă suferea de vreo boală anume, ce i-ar fi putut cauza decesul.

ADVERTISEMENT

„Juncănaru Iulian, Cerul să se bucure de tine, prietene! Din #OmulÎnger ai devenit #ÎngerulOmului! Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore! Odihnește-l Doamne în Sânul lui Avraam!

Cum o să uităm clipele petrecute, cum ai lăsat toate realizările tale și toate eforturile depuse? Prea tânăr ai părăsit aceasta viață și ai lăsat un gol imens familiei și prietenilor. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău! Drum lin printre îngeri, drag prieten!

ADVERTISEMENT

Drum lin spre stele copil minunat și prieten adevărat! Prea devreme! Prea tânăr! Dumnezeu să te ierte și să te așeze lângă tatăl tău! Vei rămâne veșnic în inimile noastre!”, sunt câteva dintre mesajele emoționante apărute pe pagina de Facebook a lui Juncănaru.

Dentistul, emoționat când vorbea despre tatăl său

Juncănaru s-a prezentat în fața bucătarilor de la Antenă cu un preparat din mușchiuleț de porc cu sos de merișoare și piure. Bărbatul a dezvăluit, în videoclipul său de prezentare, că a avut o copilărie marcată de aventuri și cât de greu i-a fost să devină medic stomatolog.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestise fostul concurent de la Chefi la cuțite cu ochii înlăcrimați.

ADVERTISEMENT