Sporturi

Doliu la Dinamo! Campion, decedat la numai 36 de ani!

18.05.2018 | 20:18
Doliu la Dinamo Campion decedat la numai 36 de ani

Doliu la Dinamo. Unul dintre cei mai valoroşi sportivi ai clubului din Ştefan cel Mare, multiplu campion în probele de tir, Gabriel Deaconu, a decedat la numai 36 de ani! Este o veste zguduitoare pentru familia sportivului dar şi pentru marea familie a secţiei de tir a dinamoviştilor.

Multiplu campion naţional la puşcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naţionale de seniori şi de juniori. Cea mai bună performanţă a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plzen (Cehia) la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume, scrie sursa citată.

Doliu la Dinamo! Viaţa zbuciumată a fostului campion

”Suntem înmărmuriţi. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinţi, a muncit enorm pentru a-şi face un rost în viaţă. În ultimul timp se mutase la Timiuşoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziţia culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză şi trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman. În urma lui Gabriel Deaconu au rămas o soţie şi doi copii.

Gabriel Deaconu era o mare speranţă a tirului românesc. A murit pe neaşteptate la numai 36 de ani
Gabriel Deaconu era o mare speranţă a tirului românesc

Gabriel Deaconu s-a născut pe 25 august 1981 la București. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secției de tir de la CS Dinamo.Multiplu campion național la pușcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naționale de seniori și de juniori. Cea mai bună performanță a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plsen (Cehia) la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic. Cauzele decesului său sunt deocamdată necunoscute, în certificatul de deces emis de medicina legală fiind scris ”cauză neprecizată”.

 

Tags: