Doliu la Hollywood! A murit actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”

Alexandru Năstase   
în HotNews
29/08/2020, 09:05
Doliu la Hollywood! A murit actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther” GALERIE FOTO
Chadwick Boseman a încetat din viață la doar 42 de ani. Sursa foto - hepta.ro

Doliu la Hollywood! Din păcate, actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a încetat din viață.

Acesta avea numai 42 de ani și a murit din cauza unui cancer. Informația a fost confirmată chiar de familia lui într-un mesaj publicat pe Twitter.

Boseman a trecut în lumea celor drepți în casa lui din Los Angeles. A fost înconjurat de apropiaţi până în ultima clipă a vieții.

Doliu la lumea cinematografiei mondiale

„Un adevărat luptător”, după cum l-a numit familia, Chadwick Boseman nu a vorbit vreodată despre diagnosticul – cancer la colon, stadiul trei – care i-a fost dat în 2016.

Cel mai recent film lansat în care a jucat este „Da 5 Bloods” al lui Spike Lee, lansat vara aceasta de Netflix. De curând a încheiat filmările pentru drama „Ma Rainey’s Black Bottom”, bazată pe piesa de teatru premiată cu Pulitzer a lui August Wilson.

Născut pe 22 noiembrie 1977, în Anderson (Carolina de Sud), Boseman s-a remarcat în rolul jucătorului de baseball Jackie Robinson, în „42” (2013), şi în cel al muzicianului James Brown, în „Get on Up” (2014).

A devenit cunoscut la nivel mondial graţie „Black Panther”, succes din 2018, cu încasări de peste 1,3 miliarde de dolari, primul lungmetraj cu supereroi nominalizat la categoria „cel mai bun film” a premiilor Oscar.

El a mai jucat acelaşi rol în „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War” şi „Avengers: Endgame”, producţii Marvel.

„Decesul lui Chadwick este absolut devastator”, a transmis Kevin Feige, preşedinte şi CCO al Marvel Studios. „A fost T’Challa al nostru, Pantera noastră Neagră şi dragul nostru prieten.

De fiecare dată când apărea pe platou, radia farmec şi bucurie şi de fiecare dată când apărea pe ecran făcea ceva absolut de neuitat”, a mai spus acesta.

 

 

Închide ×