ADVERTISEMENT
News

Doliu la Hollywood. Actrița Dawn Wells a murit de Covid. Era cunoscută pentru rolul din serialul Gilligan’s Island

Autor: Alexa Serdan | 31.12.2020 | 18:26
Doliu la Hollywood. Actrița Dawn Wells a murit de Covid. Era cunoscută pentru rolul din serialul Gilligan’s Island
Doliu la Hollywood. Actrița Dawn Wells a murit de Covid. Era cunoscută pentru rolul din serialul Gilligan’s Island. Sursa foto: captură video Facebook

Dawn Wells, actrița cunoscută pentru rolul din serialul „Gilligan’s Island”, a încetat din viață la vârsta de 82 de ani. Vedeta de la Hollywood a devenit renumită pentru personajul Mary Ann Summers, care i-a adus faimă la mijlocul anilor 80. 

ADVERTISEMENT

B. Harlan Boll, publicistul artistei, a fost cel care a făcut anunțul morții pe rețelele de socializare. Regretata actriță se pare că a suferit de noul tip de coronavirus, însă ultimul său mesaj de pe rețelele de socializare nu a adus deloc vorba despre boală.

Impresarul starului american și-a găsit cu greu cuvintele, declarând că moartea lui Dawn Wells a lăsat un mare gol în inima sa pentru că a simțit că în felul acesta a pierdut un prieten foarte apropiat. Actrița nu a suferit și a avut o moartea ușoară, a mai transmis Boll.

ADVERTISEMENT

Doliu în lumea artistică. Dawn Wells, actrița din serialul Gilligan’s Island, a murit

„Sunt devastat astăzi. Într-adevăr, în capătul listei cu cele mai dificile lucruri de făcut este să anunți moartea unui prieten sau a unui membru al familiei. Simt că i-am pierdut pe ambii în această dimineață odată cu trecerea lui Dawn Wells în neființă. 

Dawn Wells a plecat în această dimineață fără dureri ca urmare a complicațiilor datorate lui Covid la vârsta de 82 de ani”, a scris B. Harlan Boll pe pagina de Facebook, acolo unde a vorbit și despre rolurile pe care actrița le-a interpretat în cariera sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit cu fanii recent, dar nu a dorit să ofere amănunte despre starea de sănătate, în ciuda faptului că în Ajunul Crăciunului a postat pe rețelele de socializare. Actrița vorbea la momentul respectiv despre cadrele medicale care se sacrifică în contextul pandemiei de coronavirus.

„Păstrați-vă inima ușoară și împărtășiți râsete în jur. Găsiți bucurie în mijlocul pandemiei. Sunt recunoscătoare și mă tem de devotamentul profesioniștilor noștri din domeniul sănătății”, a fost mesajul lăsat de Dawn Wells în online.

ADVERTISEMENT

Cine a fost actrița Dawn Wells și în ce producții a jucat

Dawn Wells s-a făcut remarcată prin intermediul unor concursuri de frumusețe, în anul 1959 fiind adesea Miss Nevada. Artista a reprezentat statul la competiția Miss America, ulterior încercându-și norocul în diferite spectacole unde a obținut mici roluri.

Regretata actriță a putut fi văzută în producții precum „77 Sunset Strip”, „Maverick”, „Bonanza” și „The Joey Bishop Show”, recunoașterea sa pe plan internațional venind odată cu rolul din serialul „Gilligan’s Island” unde a concurat cu alte 350 de femei.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a fost numai actriță, ci de-a lungul anilor a încercat și alte meserii. Așa se face că a fost producător de film, scriitor, jurnalist, speaker motivațional și profesor. În plus, Dawn Wells s-a implicat în diverse acte de caritate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!