Life

Doliu la Hollywood! Anne Heche a murit după un înfiorător accident de mașină

Actrița Anne Heche a murit în urma accidentului pe care chiar ea l-a provocat, după ce a intrat cu autovehiculul pe care îl conducea într-o casă și a luat foc.
12.08.2022 | 22:29
Doliu la Hollywood Anne Heche a murit dupa un infiorator accident de masina
Anne Heche a murit la 53 de ani. Foto: Colaj Fantik / Hepta și capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Actrița Anne Heche a murit în urma accidentului de mașină în care a fost implicată, la vârsta de 53 de ani.

Anne Heche a murit la 53 de ani

Actrița era în comă de săptămâna trecută, după ce a fost victima unui accident teribil de mașină. Actrița s-a stins din viață la o săptămână după accidentul tragic de mașină în care a fost grav rănită.

ADVERTISEMENT

De altfel, familia acesteia a mărturisit că șansele sale de supraviețuire erau minime, având în vedere gravitatea accidentului rutier în care a fost implicată.

Vestea morții sale a fost confirmată de familia acesteia, dar și pe rețelele de socializare, unde o prietenă a actriței a postat un mesaj emoționant:

ADVERTISEMENT

„Raiul are un nou înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, distractivă, drăguță și frumoasă Anne a mers în rai.

O să îmi fie teribil de dor de ea și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. Inima mea e frântă”, a scris prietena actriței, Nancy Davis, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Actrița Anne Heche, accident teribil

Speranța multora era că actrița își va reveni după acest accident teribil, dar aceasta s-a stins din viață din cauza rănilor mult prea grave pe care le-a suferit.

Chiar actrița este cea care a provocat accidentul pe data de 5 august după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-o casă din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Mașina a luat foc, iar Anne Heche a fost și ea cuprinsă de flăcări din interiorul vehiculului. Actrița a fost transportată de urgență la spital și de pe 8 august a fost în comă.

În urmă cu o zi s-a stabilit că aceasta consumase cocaină înainte de producerea accidentului. Familia actriței a transmis că organele sale vor fi donate:

„A fost dintotdeauna dorința ei ca organele să îi fie donate pentru a salva viețile altor persoane. Medicii vor stabili dacă organele ei mai sunt viabile pentru a fi donate”, a spus familia actriței, conform The Guardian.

ADVERTISEMENT