News

Doliu la Hollywood. Un producător de film a murit după ce a căzut de la etajul 27. Primele date din anchetă

23.06.2020 | 10:56
Doliu la Hollywood Un producator de film a murit dupa ce a cazut de la etajul 27 Primele date din ancheta
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea filmului de la Hollywood. Un cunoscut producător de film a murit după ce a căzut de la etajul 27 al unei clădiri.

Incidentul s-a produs în orașul Los Angeles, acolo unde Steve Bing realizator de filme și filantrop, a căzut în gol sute de metri.

ADVERTISEMENT

Din primele informații ale anchetei poliției americane, acesta sufere de depresie și s-ar fi sinucis.

Un producător celebru de la Hollywood a murit după ce a căzut de la etajul 27

De-a lungul timpului, Bing a scris scenariul pentru filmul ”Kangaroo Jack” din 2003 și a produs alte capodopere cinematrografice precum Get Carter și Every Breath.

ADVERTISEMENT

El a fost finanțator și pentru Tom Hanks, care a jucat în producțiile The Polar Express și Beowulf în 2007, conform LA Times.

De altfel, Bing a devenit celebru în lume după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie ”The Polar Express” din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Producătorul a mai colaborat și la filme precum ”Get Carter” cu Sylvester Stallone sau ”Shine a light”, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese.

Bing, milionar în dolari la 18 ani

Pe lângă activitatea sa cinematografică, Steva Bing a fost și dezvoltator imobiliar, dar şi filantrop şi prieten al fostului președinte Bill Clinton, căruia i-a împrumutat avionul personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, pentru eliberarea a doi jurnalişti americani.

ADVERTISEMENT

Când avea dor 18 ani, Bing a moștenit 600 de milioane de dolari de la bunicul său, un dezvoltator imobiliar. Tot la 18 ani, acesta a renunțat la Universitatea Stanford pentru a intra în lumea filmului de la Hollywood.

Bing lasă în urmă doi copii, Damian, fiul actriţei americane Elizabeth Hurley şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder.

ADVERTISEMENT