News

Doliu la ISU Botoșani. Un pompier de 45 de ani s-a stins din viață: ”A luptat până în ultima clipă, dar îngerii l-au chemat”

Este doliu la ISU Botoșani. Un pompier de 45 de ani a murit în această săptămână. Acesta lasă în urmă o familie îndurerată și colegi întristați.
31.01.2023 | 23:56
Doliu la ISU Botosani Un pompier de 45 de ani sa stins din viata A luptat pana in ultima clipa dar ingerii lau chemat
Destin tragic pentru un pompier din Botoșani. S-a stins la 45 de ani: ”Un tată, soț și camarad ne va veghea de sus”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Salvatorii din județul Botoșani trec prin momente extrem de dificile. Un coleg de-al lor, de doar 45 de ani, a încetat din viață în această săptămână.

Destin tragic pentru un pompier din Botoșani. S-a stins la 45 de ani: ”Un tată, soț și camarad ne va veghea de sus”

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani este în doliu. Plutonierul adjunct Costachi Postăvariu s-a stins din viață, marți dimineață, la vârsta de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Timp de 16 ani, acesta s-a dedicat muncii sale de pompier. A intervenit la numeroase acțiuni și a salvat mai multe vieți.

Pompierul lasă în urma sa foarte multă durere. Conform unei postări de pe Facebook a colegilor săi de la ”Forum Pompierii”, bărbatul era căsătorit și avea copii.

ADVERTISEMENT

”A luptat până în ultima clipă … a vrut să trăiască, dar îngerii l-au chemat în Împărăția Cerurilor, mult prea devreme …

Din această dimineață, colegul nostru plt. adj. Costachi Postăvariu, tată, soț și camarad s-a alăturat armatei pompierilor pentru a ne veghea de sus.

ADVERTISEMENT

Vestea trecerii sale în neființă ne-a cutremurat. S-a stins la doar 45 de ani, lăsând în urmă un mare gol.

Știm că acum se află aproape de Dumnezeu și tot ce ne rămâne este doar amintirea celor 16 ani în care a fost pompier. Îl vom păstra în gând așa cum îl știam: cu firea sa optimistă și gata să vină în ajutorul semenilor, în orice moment.

ADVERTISEMENT

În aceste clipe, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere.

Drum lin, dragul nostru camarad! Nu te vom uita niciodată!”, scriu colegii plutonierului.

Miercuri după-amiază, trupul neînsufleţit al bărbatului fi depus în Capela Bisericii “Sfântul Ilie” din localitatea Dealu Mare, municipiul Dorohoi.

Costachi Postăvariu va fi condus pe ultimul drum și înmormântat cu onoruri militare sâmbătă, 4 februarie, la ora 12:00.

ADVERTISEMENT
Tags: