Life

Doliu la MTV. O vedetă a lăsat în urmă un soţ şi trei copii îndureraţi

O vedetă celebră de la MTV a murit subit la 32 de ani și a lăsat în urmă o familie îndurerată. Trei copii au rămas orfani de mamă
04.06.2023 | 10:14
Doliu la MTV O vedeta a lasat in urma un sot si trei copii indurerati
O vedetă MTV a murit subit la 32 de ani. Era buna prietena cu Nick Cannon
ADVERTISEMENT

MTV este în doliu! O vedetă cunoscută din industria divertismentului a murit la vârsta de 32 de ani. Este vorba de Jacky Oh, pe numele ei Jacklyn Smith. Femeia era cunoscută pentru show-ul de divertisment Wild ‘N Out. Familia, fanii și apropiații sunt șocați de moartea actriței.

O vedetă de la MTV a fost găsită fără suflare la vârsta de 32 de ani. Soțul și copiii sunt devastați

MTV trece printr-o perioadă dificilă după ce a mai pierdut o stea. Este vorba despre Jacklyn Smith, cunoscută de public sub pseudonimul Jacky Oh. Potrivit informațiilor poliției, Jacklyn Smith a murit în Miami. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza decesului vedetei tv. Din primele informații, inima actriței a cedat.

ADVERTISEMENT

Vedeta MTV a făcut un stop cardiorespirator, dar nu ar fi avut probleme cardiace

Vestea tristă a picat ca un trăsnet, iar apropiații sunt înmărmuriți de durere. Nimeni nu își poate imagina cum inima actriței s-a oprit la 32 de ani. Apropiații susțin că era o mamă grijulie și iubitoare. Vedeta se implica activ în creșterea celor trei copii și deseori era fotografiată de paparazzii în timp ce își îngrijea copiii.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea. Jacky nu ar fi avut nici probleme cardiace, așa că un infarct la vârsta de 32 de ani era de neimaginat.

ADVERTISEMENT

Decesul a fost confirmat de un purtător de cuvânt al BET Media Group. „Suntem profund întristați de moartea lui Jacklyn Smith, cunoscută ca Jacky Oh. A fost un talentat membru al familiei Wild ‘N Out, al cărui impact va fi pentru totdeauna prețuit. Nu o vom uita niciodată”, se arată în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt.

Vedetele și colegii de breaslă sunt șocați de moartea subită a actriței MTV

Jacky reușise de-a lungul anilor, să strângă o comunitate online uriașă. Avea peste un milion de fani e Instagram care o urmăreau zilnic. . Pe rețelele de socializare, Jacky Oh își ținea la curent prietenii virtuali cu toate activitățile pe care le făcea alături de familie.

ADVERTISEMENT

Era bună prietenă și colegă cu starurile B Simone, Nick Cannon și DC Young Fly. Cu acesta din urmă a fost colegă o lungă perioadă într-o emisiune pe care o realizau pe Youtube.

În 2014, Jakcy Oh și-a făcut pentru prima dată apariția în spațiul public. A participat la show-ul Wild N’ Out. Încă din acea perioadă, Jacky Oh a reușit să cucerească publicul cu felul său de a fi. Era considerată o mamă model. Asta se deduce și din mesajele fanilor și prietenilor apropiați.

ADVERTISEMENT

„Jacky Oh a fost o prietenă iubitoare și o colegă îndrăgită a distribuției Wild N’ Out de-a lungul a cinci sezoane. Mai important, a fost o mamă extraordinară pentru trei copii frumoși. BET Media Group transmite sincere condoleanțe familiei Smith, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon și tuturor prietenilor care au iubit-o și au avut grijă de Jacky Oh în aceste momente dificile”, se mai arată în mesajul de pe Instagram.

ADVERTISEMENT