DOLIU în lumea muzicii. Un chitarist cunoscut a murit la doar 38 de ani

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 13:40
DOLIU în lumea muzicii. Un chitarist cunoscut a murit la doar 38 de ani

Matt Roberts, fostul chitarist al formaţiei 3 Doors Down, a murit la vârsta de 38 de ani. După primele cercetări, se pare că acesta a decedat din cauza unei supradoze de medicamente.

Matt Roberts, care a părăsit formaţia 3Doors Down în 2012, a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Chitaristul se afla în Wisconsin, alături de tatăl său, unde urma să susţină un concert caritabil. După repetiţii, Matt Roberts a mers în camera sa, fiind văzut ultima oară în viaţă chiar de tatăl său. La scurt timp, bărbatul a fost informat de autorităţi că fiul său a fost găsit mort.

Tatăl chitaristului susţine că Matt avea reţetă pentru medicamentele pe care le-a luat şi crede că moartea sa a fost una accidentală.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×