DOLIU MARE în cinematografia românească! A MURIT!!!

Drama uriasa in cinematografia romaneasca! Actorul care a jucat in zeci de filme romanesti, pelicule de mare succes in cinematografia romaneasca a decedat...
09.06.2015 | 13:09
DOLIU MARE in cinematografia romaneasca A MURIT
ADVERTISEMENT

Drama uriasa in cinematografia romaneasca! Actorul care a jucat in zeci de filme romanesti, pelicule de mare succes in cinematografia romaneasca a decedat

IMAGINI BOMBĂ CU NOUA IUBITĂ A LUI SILVIU PRIGOANĂ! BAHMUŢEANCA E ÎN LACRIMI! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Fostul mare rugbist şi cascador Ion ”Jean” Polizache, care a apărut în numeroase filme ale lui Sergiu Nicolaescu şi a filmat alături de Florin Piersic ori Ernest Maftei, a încetat din viaţă. El este cunoscut românilor mai ales pentru rolul lui din ”Nea Mărin Miliardar”.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Imagini BOMBĂ cu noul iubit! Nu e fiul lui SPONTE 

Jean Polizache a jucat rugby la Dinamo şi Rulmentul Bârlad, iar apoi a rămas apropiat de acest sport. Inclus în prima echipă de cascadori români pentru filmul ”Dacii”, de regizorul Sergiu Nicolaescu, a avut mai apoi apariţii în circa o sută de pelicule, printre ele figurând seria ”Haiducii”, ”Un comisar acuză”, ”Mihai Viteazu” şi ”Nea Mărin Miliardar”. A fost bun prieten cu Ilarion Ciobanu, de asemenea fost jucător de rugby.

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

Din postura de cascador, Jean Polizache a trăit numeroase momente frumoase, dar şi unele în care viaţa i-a fost în pericol. În filmul „Un comisar acuză”, peste automobilul în care se afla s-a răsturnat un altul, cu care a intrat în coliziune. „Am ţinut 1.500 de kilograme pe mine, atunci! ”, povestea în urmă cu ani. A fost salvat de faptul că, fiind sportiv de performanţă, avea o pregătire fizică ireproşabilă.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORĂ! Anunţ DRAMATIC! “Din păcate, Gabriel Cotabiţă…” 

”Îmi amintesc că mă aflam pe o targă şi cineva, de la machiaj, văzându-mă a spus ceve de genul vai, ce seamănă manechinul acela cu Polizache… Ei n-au oprit, ci au filmat in continuare. Iniţial, maşina trebuia să cadă în spatele celei în care mă aflam. Făcuseră o rampă specială.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA! 

Însă maşina noastră şi aceea care zbura peste nu s-au sincronizat. Aşa că a căzut exact pe partea din spate. Norocul meu a fost că scoseseră scaunele din spate. Mi-am revenit după un timp, însă a fost o perioadă dificilă din viaţa mea”, povestea Jean Polizache în urmă cu mai mulţi ani.