ADVERTISEMENT
News

Doliu pe scena politică. Primarul Sadovei a murit la câteva ore după ce a câștigat alegerile locale

Autor: Bogdan Solomon | 28.09.2020 | 08:18
Doliu pe scena politică. Primarul Sadovei a murit la câteva ore după ce a câștigat alegerile locale
Eugen Safta, primarul comunei Sadova, a murit la doar câteva ore după alegerile locale. Obținuse un nou mandat. Sursa foto: Mediafax

O veste tristă a căzut ca un fulger peste întreaga scenă politică din România la doar câteva ore după alegerile locale. Eugen Safta, primarul comunei doljene Sadova, s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator suferit în noaptea de duminică spre luni.

ADVERTISEMENT

Acesta intrase în cursa electorală din partea PMP și tocmai ce fusese reales pentru cel de-al treilea mandat. Din primele informații, se pare că edilul a acuzat stări de rău la câteva ore după închiderea secțiilor de votare.

În ciuda faptului că au încercat minute în șir să îl resusciteze, echipajele medicale s-au văzut nevoite să pronunțe decesul în jurul orei 2:00. Anunțul a fost făcut de cuscrul său, printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Primarul Sadovei a murit la scurt timp după ce a fost ales pentru un nou mandat

Drum lin printre îngeri, cuscrul meu, Eugen Safta, cel ce ai fost și ai murit primarul comunei SADOVA! Dumnezeu să te aibă in pază!!! Te vom plânge veșnic!”, a scris acesta pe contul personal de Facebook.

În urmă cu un an, Eugen Safta și consilierul local Nicolae Făt-Frumos Racman, pe atunci colegi de partid, s-au aflat în centrul unui scandal monstru izbucnit chiar în sediul Primăriei Sadova. Acesta din urmă a fost acuzat că nu a respectat înţelegerea cu privire la punctele de pe ordinea de zi.

ADVERTISEMENT

Esti un împuţit bă, asta eşti, eşti un împuţit… Votează bă ce vrei, c…t bolnav. Ţigan nenorocit. Îţi arăt eu ţie ce îţi fac. Eşti ţigan, du-te dracu’ de aci“, a strigat primarul, vizibil iritat de gestul consilierului local.

Da’ ce, suntem obligaţi să votăm? Mă faci ţigan, te dau în judecată. Să fiu al dracu cu mama, nu am făcut până acum, dar acum o să fac. Te dau în judecată că m-ai făcut de mii de ori ţigan. Păi ce, vrei să votez să bagi bani în buzunar, ai pe nevastă-ta în primărie, ai pe noru-ta, pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nu te-ai  săturat? Eu te-am pus primar să-ţi faci miliarde, toată primăria e a ta. M-ai chemat aici să îmi spui că îmi dai un cap în gură? Vedem noi la final cine e c…t, domn primar. Suntem oblugaţi să votăm toate c…e tale. De-asta m-ai chemat, pentru asta m-ai chemat? Ce faci mâncaţi-aş p..a ta, o dai în bagabonţăneală.

Nu ţi-e ruşine, mă nesimţitule, ridici mâna la mine, mă? Păi, mă chemi să mă omori că de ce am votat contra ta? De asta mă chemi? Sunt destule aici care au fost martore, fetele astea. Mă chemi după şedinţă să mă întrebi că de ce am votat contra ta. Păi ce vrei să îţi votez toate c….e pe care vrei tu să le faci? Avem oameni în primărie care ne-au ales. Nu doar pe mine”, a reacționat Făt-Frumos Racman.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!