Life

Doliu pentru John Travolta. După moartea soției, actorul pierde încă o persoană dragă

22.10.2020 | 07:49
Doliu pentru John Travolta Dupa moartea sotiei actorul pierde inca o persoana draga
Doliu în familia lui John Travolta. Sursa foto: insider.com
ADVERTISEMENT

John Travolta trece prin clipe de coșmar în acest moment. La trei luni de la moartea soției, Kelly Preston, actorul trece din nou printr-o tragedie în familia sa.

Cel care a trecut în neființă este Sam Travolta, nepotul celebrului actor, așa cum relatează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Sam Travolta avea doar 52 de ani și s-a stins din viață luna trecută, însă informația a fost făcută publică în această săptămână.

Doliu în familia lui John Travolta. După moartea soției, actorul pierde încă o persoană dragă

John Travolta trece din nou prin momente grele după ce nepotul său s-a stins din viață pe 23 septembrie. Informația a ajuns abia acum la public, iar familia actorului este îndurerată.

ADVERTISEMENT

Sam Travolta avea doar 52 de ani și a fost scenarist și actor, însă cauzele decesului nu au fost dezvăluite. Acesta era destul de apropiat de unchiul său și a mărturisit recent că traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar.

John Travolta este cel care l-a ajutat cu banii, oferindu-i 1.800 de dolari pe lună. În urmă cu cinci ani, scenaristul a declarat că banii chiar sunt o problemă pentru el: “Sunt un scenarist care se chinuieşte să-şi câştige existenţa şi care locuieşte într-un apartament mic cu un dormitor, aşa că banii de la John chiar ajută.”

ADVERTISEMENT

În 2015, Sam Travolta a ținut un discurs împotriva Scientologiei, afirmând că a fost foarte afectat din punct de vedere psihologic de această religie. A părăsit acest cult în anul 2007, însă nu i-a afectat relația cu John, chiar dacă celebrul actor încă face parte din el.

Sam Travolta
Sam Travolta, nepotul lui John Travolta, s-a stins din viață la 52 de ani. Sursa foto: gossiponthis.com

În luna iulie a acestui an, John Travolta a pierdut-o pe cea care i-a fost alături timp de 29 de ani. Kelly Preston a decedat din cauza cancerului la sân, cu care s-a luptat timp de doi ani, însă nu a reușit să-l învingă. Frumoasa actriță avea doar 57 de ani.

ADVERTISEMENT

John Travolta și Kelly Preston s-au căsătorit în 1991 și au făcut trei copii, Ella (20 de ani), Benjamin (9 ani) și Jett, care a decedat în 2009 la vârsta de 16 ani.

Kelly Preston s-a născut în 1962 în Honolulu, Hawaii, și a jucat în mai multe producții celebre, printre care “Mischief” (1985), “Space Camp” (1986) sau “Jerry Maguire” (1996). Cel din urmă l-a avut ca protagonist pe celebrul Tom Cruise.

Soția lui John Travolta a fost discretă în legătură cu boala de care suferea și nu a vrut să ajungă în atenția presei. Decesul a fost anunțat pe contul de Instagram al actorului din “Grease”, care a scris: “Cu inima foarte îndurerată, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane.

Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”

ADVERTISEMENT