Life

Doliu pentru Majda de la Survivor: „Când am plecat era răcit, când am venit murise”

21.03.2021 | 10:35
Doliu pentru Majda de la Survivor Cand am plecat era racit cand am venit murise
ADVERTISEMENT

Întoarsă în țară după două luni petrecute la Survivor România 2021, Majda era nerăbdătoare să-și aline dorul de cei dragi. A primit, însă, o veste la care nici în cele mai negre vise nu s-ar fi așteptat.

Cumnatul său s-a stins din viață chiar în timp ce fosta Faimoasă lupta din greu să parcurgă traseele din Republica Dominicană. Știind că va reveni într-un suflet acasă, familia nu a luat legătura cu echipa de producție a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Simțeam mereu că se întâmplă ceva, dar îmi ziceam mereu să fiu puternică. Visam urât și simțeam cum puterea mea nu mai era ca la început, dar am luptat, așa cum a luptat și el, până la final”, le-a dezvăluit frumoasa mulatră prietenilor virtuali.

Majda, sfâșiată de durere. O persoană dragă a murit chiar în timp ce era la Survivor

Încerc să-mi adun cuvintele și să înțeleg tot ce se întâmplă! Am datoria față de voi să vă anunț că zilele acestea deși am promis că voi face live, că voi fi prezentă în emisiune o să amân pentru că din păcate sunt cu durere în suflet.

ADVERTISEMENT

Cât timp am fost plecată în competiție, cumnatul meu care mi-a fost mai mult decât un frate, mi-a fost familia mea, din păcate a plecat dintre noi, nu a putut să învingă lupta cu Covid și a lăsat un mare gol în sufletele noastre.

M-am întors, iar o parte din familie lipsește. El, mereu mă lua în brațe cu zâmbet și îmi zicea să mănânc. Mereu avea grijă să fiu bine. Familia a refuzat să anunțe producția, că știa că o să-mi fie rău, că drumul spre casă o să fie unul care părea că nu se mai termină pentru mine.

ADVERTISEMENT

Simțeam mereu că se întâmplă ceva, dar îmi ziceam mereu să fiu puternică. Visam urât și simțeam cum puterea mea nu mai era ca la început. Dar am luptat, așa cum a luptat și el, până la final.

Aș fi dat orice să mă întorc acasă și să mă aștepte cu zâmbetul pe față ! Am să mă adun și am să îmi revin! Iubiți-vă apropiații, iubiți oamenii și dați iubirea mai departe.

ADVERTISEMENT

Da-ți un telefon la timp și dăruiți bunătate atât cât mai aveți timp. Uneori poate fi prea târziu!”, a scris Majda pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT