Life

Doliu pentru Otilia Bilionera de la Splash! O persoană foarte dragă s-a stins din viață

Otilia Bilionera de la Splash este în doliu. Un om foarte apropiat acesteia a încetat din viață
04.09.2021 | 15:57
Doliu pentru Otilia Bilionera de la Splash O persoana foarte draga sa stins din viata
ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare. Aceasta a distribuit un mesaj emoționant.

Otilia Bilionera și-a adus aminte de copilărie, cu această ocazie. Câtăreața a precizat că bunicii au avut o mare însemnărate în perioada respectivă.

ADVERTISEMENT

Doliu pentru Otilia Bilionera de la Splash! O persoană foarte dragă s-a stins din viață

Bunicul vedetei, Tiberiu, s-a stins din viață. Otilia a distribuit un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ea nu a uitat s-o menționeze nici pe bunica ei.

„Dragi bunicii mei, azi ați decis să ne părăsiți și mi se rupe sufletul pentru că nu vă voi mai vedea niciodată … dar vă mulțumesc pentru frumoasa copilărie pe care mi-ați oferit-o, pentru lucrurile și valorile pe care mi le-ați insuflat,” a scris ea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Veți rămâne mereu în sufletul meu. Să te odihnești în pace, Tiberiu!”, a adăugat.

Alături a distribuit și o imagine în care apare alături de cei doi bunici. Cei ce au văzut postarea au empatizat cu artista.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera alături de bunicii săi
Sursa foto: Facebook

Internauții i-au transmis acesteia condoleanțe și au îmbărbătat-o. Peste 1.000 de persoane au reacționat.

ADVERTISEMENT

Cine este Otilia Bilionera, concurentă în noul sezon „Splash! Vedete la apă”

Câtăreața este una dintre cele mai apreciate soliste din România. Clipurile sale de pe YouTube au milioane de vizualizări. Ea și-a început cariera de la trei ani.

Solista a absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar a ales să activeze în domeniul artistic. Este căsătorită din anul 2019. Soțul acesteia este de origine turcă, iar cei doi s-au căsătorit în secret, într-o moschee din țara natală a bărbatului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a reușit să cucerească și publicul din Turcia, Cipru, Grecia și Bulgaria cu melodia „Bilionera”, care i-a dat și numele de scenă. Piesa a înregistrat un succes răsunător.

Otilia a participat la cel mai recent sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Ea a recunoscut că a fost o adevărată provocare. Pantru fiecare ediție, aceasta a primit 1.200 de euro.

„Am venit la Splash ca să îmi înving frica de înălțime. Vreau să încerc cea mai mică platformă ca să văd cum reacționez”, a recunoscut ea.

În plus, este posibil ca vedeta să participe și la Survivor România.

ADVERTISEMENT