News

Doliu în lumea politică. Primarul comunei Adamclisi a murit la 54 de ani. Ultimul mesaj al edilului

Este doliu în lumea politică și în Partidul Național Liberal. Primarul din Adamclisi, o comună cu peste 2.200 de locuitori din județul Constanța, a murit la vârsta de 54 de ani.
16.11.2021 | 10:17
Doliu in lumea politica Primarul comunei Adamclisi a murit la 54 de ani Ultimul mesaj al edilului
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea politică. Primarul comunei Adamclisi din județul Constanța, Dorina Șerbănescu, a încetat din viață la doar 54 de ani.

Conform presei locale, aceasta ar fi suferit un infarct în urmă cu câteva zile şi a ajuns de urgenţă la spital, însă medicii nu au reuşit să o salveze.

ADVERTISEMENT

Doliu în PNL. Primarul comunei Adamclisi din județul Constanța a murit la 54 de ani

Dorina Şerbănescu a fost un primar aflat la al doilea mandat în comuna Adamclisi.

Filiala PNL Constanţa a transmis că este alături de familia greu încercată a regretatei colege şi prietene, Dorina Cicilia Şerbănescu.

”Primar al comunei Adamclisi, profesor şi inginer agronom, Dora a reuşit să schimbe faţa localităţii prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomeneşti. Vestea trecerii ei la cele veşnice a căzut ca un trăsnet peste noi toţi.

ADVERTISEMENT

Dora a fost in primul rand un om extraordinar si va rămâne in inimile tuturor celor ce au cunoscut-o. Condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spun cei din PNL Constanţa.

Ultimul mesaj al primarului din Adamclisi: ”Inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea”

În urmă cu câteva zile, Dorina Șerbănescu a postat pe Facebook ultimul său mesaj în care descria problemele de sănătate.

ADVERTISEMENT

”În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihnă mai puțină. Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor, și întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi, personalul celor 2 ambulanțe, medicilor și personalului medical din Spitalul Județean, mii de mulțumiri!

Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț. Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață!

ADVERTISEMENT

Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor.

Vă doresc tuturor multă sănătate, și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!“, scria Dorina Șerbănescu în urmă cu două zile, pe Facebook.

ADVERTISEMENT