Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Domenico Tedesco trage un semnal de alarmă după Belgia – România 2-0: “Trebuie să ucidem meciul. Puteam marca 4-5 goluri!”

Domenico Tedesco a fost fericit de victoria obţinută cu România, dar trage un semnal de alarmă, spunând că jucătorii săi ratează foarte mult.
Domenico Tedesco trage un semnal de alarma dupa Belgia  Romania 20 Trebuie sa ucidem meciul Puteam marca 45 goluri
Domenico Tedesco trage un semnal de alarmă după Belgia - România 2-0: "Trebuie să ucidem meciul. Puteam marca 4-5 goluri!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 meciul cu Belgia, din a doua etapă din faza grupelor la Euro 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat golurile “dracilor roşii”, care au acumulat primele trei puncte în grupa E.

Domenico Tedesco trage un semnal de alarmă după Belgia – România 2-0: “Trebuie să ucidem meciul!”

Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, a declarat la finalul confruntării că este foarte bine că echipa lui îşi creează multe ocazii, dar trebuie să ştie când să “omoare” meciul:

ADVERTISEMENT

“Diferenţa faţă de Slovacia? Azi am marcat două goluri, cu Slovacia nu am înscris niciunul. România ne-a lăsat mai multe spaţii decât ne-a lăsat Slovacia, de aceea vi s-a părut că am fost mai ofensivi azi.

Dar am jucat la fel, cu doi mijlocași în faţa apărării. României îi place să se apere jos, nu e ușor. E o echipă care nu pierduse un meci de foarte multă vreme. E fantastic că ne creăm atât de multe ocazii, dar trebuie să ucidem meciul. Azi puteam să marcăm patru, cinci goluri.

ADVERTISEMENT

România e foarte bună pe partea dreapta cu Rațiu și cu Man. Au viteză, eu energie. Rațiu accelerează foarte ușor, schimba direcția. Ei doi pot chinui oricare echipă pe partea aceea”, a spus Tedesco la final.

Edi Iordănescu: “E momentul în care trebuie să strângem rândurile, e momentul susținerii, solidarității”

Edi Iordănescu face un apel înaintea meciului decisiv cu Slovacia şi le cere tuturor să strângă rândurile astfel încât România să obţină un rezultat istoric: calificarea în optimile de finală:

ADVERTISEMENT

„E o grupă nebună. E un moment important, un moment de răscruce pentru noi toți. E momentul adevărului pentru toată lumea. Am simțit lumea aproape, căldura românilor.

E momentul în care trebuie să strângem rândurile, e momentul susținerii, solidarității. E momentul să ne arătăm atașamentul față de această generație și această generație va răsplăti românii cu o calificare. Vă spun sigur asta”, a spus Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre România şi Slovacia va avea loc miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt. Un egal califică, la braţ, ambele naţionale, indiferent de celelalte rezultate.

ADVERTISEMENT