News

Dominic Fritz a devenit tată. Primarul Timișoarei are o fetiță. Ce nume a primit micuţa

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a devenit tată. Soția sa, Yiran Lin, a adus pe lume o fetiță.
08.10.2021 | 16:57
Dominic Fritz a devenit tata Primarul Timisoarei are o fetita Ce nume a primit micuta
Dominic Fritz a devenit tată. Primarul Timișoarei are o fetiță. Ce nume a primit micuţa. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Etapele importante din viața lui Dominic Fritz continuă. La un an după ce a devenit primar al Timișoarei, în viața tânărului politician lucrurile fericite pe plan personal se succed cu repeziciune.

După ce la finele lunii august s-a căsătorit, astăzi, vineri, 8 octombrie, edilul orașului de pe Bega a devenit pentru prima oară tată.

ADVERTISEMENT

Soția lui Dominic Fritz, Yiran Lin, de naționalitate chineză, i-a dăruit acestuia o fetiță.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, este tată. Soția sa a adus pe lume o fetiță

Vineri, soția primarului Timișoarei a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Yiran Lin și Dominic Fritz au decis ca fetița să primească numele Maya Luming Lin.

Vestea cea mare a fost dată publicului din orașul bănățean chiar de edil, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

”În vremuri de pericol o vulnerabilă minune …

Bine ai venit, mica noastră timișoreancă!

Ce responsabilitate pentru noi să-ți croim un oraș, o țară, o Europă în care să-ți poți atinge potențialul”, a postat Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook, unde a urcat și prima fotografie cu fetita lui.


Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit cu Yiran Lin, cetățean chinez, în luna august, la Timișoara, cei doi având o relație de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Pe 25 august, Dominic și Yiran spuneau ”Da” în fața ofițerului stării civile. Anunțul căsătoriei acestora a fost făcut chiar de edil, tot pe Facebook.

”De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, scria Fritz.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Dominic Fritz

Yiran Lin, soția edilului Dominic Fritz, are 36 de ani și vine din Tianjin, China. Lin are funcția de diplomat ONU.

În acest prim an al politicianului USR în funcția de edil al orașului din vestul țării, aceasta a fost mereu o prezență discretă în spațiul public.

Yiran Lin i-a fost alături lui Dominic Fritz în special în seara alegerilor, din septembrie 2020, când l-a însoțit să celebreze rezultatul în Piața Victoriei din oraș.

În ceea ce-l privește pe Dominic Fritz, acesta reprezentant, în urmă mai bine de un an, una dintre cele mai mari surprize ale alegerilor locale din România. Acesta a câștigat postul de edil în Timișoara în dauna lui Nicolae Robu, care a condus destinele orașului timp de 8 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: