News

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, s-a căsătorit. Cine este soția edilului USR PLUS

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-a căsătorit.
26.08.2021 | 14:57
Dominic Fritz primarul Timisoarei sa casatorit Cine este sotia edilului USR PLUS
ADVERTISEMENT

Începând din această săptămână, primarul USR PLUS al Timișoarei, Dominic Fritz, este căsătorit în mod oficial.

Edilul a fost cel care a făcut public anunțul, postând un mesaj pe pagina personală de Facebook. Fritz anunță că și-a unit destinele cu partenera sa de viață, Yiran Lin.

ADVERTISEMENT

Primarul din Timișoara, Dominic Fritz, s-a căsătorit

În vârstă de 37 de ani, primarul din orașul de pe Bega se declară entuziasmat de acest eveniment major din viața sa.

Acesta spune că este ”norocos” și ”recunoscător pentru iubirea și sprijinul necondiționat” de care beneficiază din partea noi sale soții, Yiran Lin.

ADVERTISEMENT

”De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a scris Fritz pe site-ul de socializare.


Dominic Fritz a reprezentant, în urmă cu aproape un an, una dintre cele mai mari surprize ale alegerilor locale din România. Acesta a câștigat postul de edil în Timișoara în dauna lui Nicolae Robu, care a condus destinele orașului timp de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Dominic Fritz s-a născut în Germania. La 16 ani, a primit o bursă oferită de Parlamentul Germaniei, el locuind un an în Statele Unite ale Americii.

La 19 ani, Dominic Fritz a venit pentru prima dată în România, la Timișoara, unde a făcut un an de voluntariat la o casă de copii. A studiat științe politice și administrative, ca bursier al Fundației Academice Naționale Germane, la Universitatea din Konstanz (Germania), la Sciences Po Paris (Franța) și la Universitatea din York (Anglia).

ADVERTISEMENT

Din 2016-2019, Fritz a fost șeful de cabinet al fostului Președinte Köhler, fiind responsabil pentru planificarea strategică a activităților fostului președinte, conducerea echipei sale, comunicare politică și colaborarea cu diverse instituții naționale și internaționale, potrivit prezentării existente pe site-ul dominicprimar.ro.

Cine este Yiran Lin, soția edilului Dominic Fritz

Yiran Lin, soţia lui Dominic Fritz, este diplomat ONU. Ea este însărcinată, iar în luna octombrie cei doi urmează să devină părinți, scrie Adevărul.

dominic fritz Yiran Lin

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, s-a căsătorit. Cine este soția edilului USR PLUS. Sursa foto: adevarul.ro

În vârstă de 36 de ani, aceasta are domiciliul în Tianjin, China. În anul de când Fritz ocupă postul de edil, aceasta a fost mereu o prezenţă discretă.

I-a fost alături primarului Timişoarei în special în seara alegerilor, când l-a însoţit să celebreze rezultatul în Piaţa Victoriei din oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: