Sporturi

Dominika Cibulkova a răbufnit la Wimbledon 2018: “E ridicol! Nu mi s-a mai întâmplat în toată cariera”

Autor: Irina Aldea | 09.07.2018 | 19:31
Dominika Cibulkova a răbufnit la Wimbledon 2018

Tensiunea a atins cote maxime la Wimbledon 2018, luni, în timpul şi după meciul dintre Dominika Cibulkova şi Hsieh Su-Wei, din optimile de finală. Slovaca a răbufnit la turneul londonez.

Dominica Cibulkova a oferit azi un moment extrem de controversat, discutând minute bune pe seama faptului că trebuia să i se acorde un punct pe care nu îl merita. Slovaca a trecut de Hsieh, cea care a învins-o pe Halep, dar victoria a fost umbrită de acest incident. Slovaca a cerut ca un punct să fie al ei doar pentru faptul că arbitra a greşit: aceasta s-a încurcat, după un hawk-eye, crezând că Hsieh fie nu a returnat mingea, fie a făcut-o în out. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

Supervizorul turneului a intervenit şi a făcut dreptate, astfel că punctul s-a rejucat, cum era normal să se întâmple. Doar că Cibulkovăi nu i s-a părut deloc firesc ce s-a întâmplat, considerând că greşeala arbitrei nu poate fi întoarsă. La conferinţă, deşi a învins categoric, slovaca şi-a făcut cunoscut punctul de vedere. “Este ridicol ce s-a întâmplat pe teren! Nu mi s-a mai întâmplat niciodată în întreaga carieră! Jucătorii se mai plâng, dar niciodată nu mi s-a întâmplat ca arbitrul să-şi schimbe deciziile din cauza asta! Cred că a fost o decizie foarte proastă din partea arbitrului şi a supervizorului. Decizia corectă era să fie menţinută prima decizie! De câte ori s-a întamplat să-şi schimbe deciziile? N-avea niciun motiv să schimbe decizia!”, a spus Cibulkova, în conferinţa de presă.

Dominika Cibulkova a răbufnit la Wimbledon 2018

Întrebată dacă nu i s-a părut fair-play ca punctul să se repete, din moment ce adversara nu greşise cu absolut nimic, Cibulkova şi-a menţinut discursul: meritat sau nu, punctul trebuia să fie al ei, aceasta fiind hotărârea iniţială a arbitrei. “Mi s-a întâmplat şi mie de atâtea ori ca arbitrul să greşească şi să-i fie acordat punctul adversarei. N-am nicio simpatie pentru Hsieh pentru că e doar treaba arbitrului. Şi mie mi s-a întâmplat. N-a fost normal ce au făcut”, a mai spus slovaca. Meciul s-a terminat cu 6-4, 6-1 pentru Cibulkova, care în sferturi o va întâlni pe Ostapenko.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!