Carousel hot news

“Domnilor, am înnebunit cu toţii! Kovacs ar fi trebuit să înveţe limba română”

Florin Răducioiu a calificat naţionala U-17 la Turneul de Elită, însă a fost îndepărtat de conducerea FRF....
01.04.2015 | 12:53
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a calificat naţionala U-17 la Turneul de Elită, însă a fost îndepărtat de conducerea FRF.

Drept urmare, cu Bogdan Vintilă pe bancă, selecţionata a pierdut toate cele trei meciuri din grupă. Fostul mare internaţional a vorbit despre războiul izbucnit între Gică Hagi şi Zoltan Kovacs, după ce Ianis a fost jignit de coordonatorul loturilor naţionale de juniori.

ADVERTISEMENT

“La echipa pe care am antrenat-o pentru doi ani de zile, s-a vorbit într-o manieră foarte simplă, coerentă şi sinceră. E foarte important să fim sinceri cu aceşti tineri, care sînt cruzi şi au multe de învăţat. Sînt foarte atenţi la felul în care comunicăm cu ei. Am lucrat cu Zoltan Kovacs. Cît am fost eu acolo, domnul Zoltan Kovacs a vorbit în engleză, dar de foarte puţine ori. I-am permis să vorbească cu puştii înainte de turneu şi a făcut-o scurt, fără probleme. Am citit şi eu ultimele ştiri. În problema cu Ianis Hagi, nu ştiu ce s-a întîmplat, cred că e vorba despre o neînţelegere totală. Ar fi trebuit ca el să înveţe limba română, să comunice în limba din ţara care îl plăteşte.

Am făcut tot ce a fost posibil ca echipa sa se califice. De la Burleanu, de la Ţicleanu, de la stafful tehnic, la toată lumea. Acum dezaprob total ce se întîmplă din partea lui Ţicleanu şi a celor responsabili. Să nu credeţi că Răducioiu dă cu parul şi doar critică, dar nu pot să stau mut în faţa ipocriziei.

ADVERTISEMENT

Hagi e un prieten extraordinar. Îi cere explicaţii lui Iordănescu, care nu cred că îi va răspunde. Dacă Burleanu a spus că dezaprobă reacţia lui Hagi, înseamnă că îl scuteşte pe Iordănescu de un răspuns. S-a schimbat lumea, s-a schimbat şi Iordănescu, ca să nu mai spun ce s-a întîmplat şi cu Gică Popescu. Pe mine mă miră că Hagi a făcut o scrisoare la adresa domnului Iordănescu, iar el nu a răspuns. A răspuns, în schimb, preşedintele Burleanu. Iordănescu împreună cu Hagi au scris istoria fotbalului românesc la nivel mondial. Domnilor, am înnebunit cu toţii”, a spus Răducioiu la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri