Carousel hot news

“Cornel Dinu rămîne la Dinamo!” Vezi în ce funcţie!

UPDATE 18:49 - "Domnul Dinu rămîne. El va fi consilierul meu şi a domnului Anghelache, ne vom consulta mereu, pentru că are o experienţă foarte vastă. Acceptăm şi criticile constructive,...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 10.10.2013 | 18:28

UPDATE 18:49“Domnul Dinu rămîne. El va fi consilierul meu şi a domnului Anghelache, ne vom consulta mereu, pentru că are o experienţă foarte vastă. Acceptăm şi criticile constructive, însă în familie, nu la TV. Trebuie să oferim încrederea noastră jucătorilor şi antrenorilor, dar trebuie să acceptăm şi realităţile care sînt la club. Trebuie să fim corecţi unii cu ceilalţi. Jucătorii noştri tineri pot fi presaţi de criticile unei persoane cu greutatea pe care el o are în club, de aceea ele nu trebuie făcute în public”, a declarat Ionuţ Negoiţă la DigiSport.

Contractul lui Cornel Dinu cu Dinamo a expirat azi, dar conducerea a ajuns la un acord cu “Procurorul”, iar acesta va rămîne la club în calitate de consilier tehnic. “Am zis că azi mă voi întîlni cu domnul Dinu şi aşa s-a întîmplat. Ne-am înţeles, normal! Experienţa sa este foarte utilă pentru Dinamo. Nu am avut nicio emoţie că nu se va ajunge la un acord. Domnul Dinu va fi consultantul meu şi a domnului Negoiţă”, a declarat preşedintele Constantin Anghelache pentru FANATIK.

Din cîte se pare, contractul lui “Mister” a fost înjumătăţit, el urmînd să încaseze în continuare doar 1.000 de euro, faţă de 2.000 cît primea de la sosirea lui Ionuţ Negoiţă în “Ştefan cel Mare”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!