ADVERTISEMENT
Sporturi

Donald Cerrone declară că nu a primit niciun ban pentru lupta cu Conor McGregor: „Nu am luat nimic din Pay-Per-View!”

Autor: Andrei Șchiopu | 10.02.2020 | 19:06
Donald Cerrone declară că nu a primit niciun ban pentru lupta cu Conor McGregor: „Nu am luat nimic din Pay-Per-View!”
Conor McGregor vs. Donald Cerrone. Sursă foto: forbes.com

Donald „Cowboy” Cerrone a luptat împotriva lui Conor McGregor și chiar dacă a pierdut duelul, Cerrone trebuia să primească o sumă colosală. Totuși, americanul a dezvăluit că nu a luat niciun ban din lupta cu McGregor.

ADVERTISEMENT

Donald Cerrone nu a primit niciun ban din lupta cu Conor McGregor

Donald Cerrone a pierdut lupta cu Conor McGregor în 40 de secunde, dar chiar și în aceste condiții, americanul trebuia să primească 10.000.000 de dolari.

Cerrone susține că nu a primit niciun ban și chiar s-a amuzat pe seama acestui fapt, atunci când a fost întrebat: „Hahaha 7-10 milioane de dolari. Nu am luat niciun ban din Pay-Per-View. Ceea ce lumea crede față de ceea ce se întâmplă cu adevărat esto o diferență”.

Conor McGregor ar putea lupta cu Khabib Nurmagomedov pe Wembley

Conor McGregor vrea să își ia revanșa în fața lui Khabib Nurmagomedov, iar Dana White, președintele UFC, i-a propus să aibă o luptă, în Anglia, pe Wembley: „Revanșa nu are cum să se dispute la Moscova, din foarte multe motive. Se va ține ori în Marea Britanie, ori în New York, la Dallas sau aici, în Vegas.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi pe stadionul Wembley, unde au fost 90.000 de spectatori la meciul lui Anthony Joshua, sau la Cardiff, unde stadionul are acoperiș”.

McGregor nu este de acord cu propunerea venită și vrea să se dueleze în Irlanda, țara lui natală: Dacă voi avea un show pe un stadion din Europa, va fi în Irlanda. Mi-ar plăcea în Marea Britanie, dar mi-a fost cerut un show în Irlanda încă de la începutul carierei. Mi-ar plăcea enorm să lupt în Irlanda, în orașul meu natal (n.r.- Dublin)

De ce se împotrivește Dana White să lupt cu Khabib la Moscova? Ce loc… ar fi ca într-un film cu Rocky. Eu sunt mai rus decât Khabib, așa că mi-ar plăcea să lupt acolo”.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani a împlinit Conor McGregor pe 14 iulie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!