News

Donald și Melania Trump, tot mai distanți. Presa din America scrie că prima doamnă ar fi un inamic imbatabil la alegerile din toamnă

08.06.2020 | 23:51
Donald si Melania Trump tot mai distanti Presa din America scrie ca prima doamna ar fi un inamic imbatabil la alegerile din toamna
ADVERTISEMENT

Alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii ar putea fi unele spectaculoase, în condițiile în care presa de peste Ocean speculează că Melania Trump este un inamic imbatabil pentru soțul ei, Donald Trump. Anunțul a fost făcut în contextul în care cei doi soți sunt tot mai distanți, având păreri complet opuse.

Președintele american și soția sa, distanți și cu păreri total diferite

Revoltele și manifestațiile care au pornit în America odată cu moartea lui George Floyd, un afroamerican asfixiat de un poliţist alb în timpul unei arestări, arată că relația cuplului prezidențial este tot mai rece. Presa speculează că prăpastia dintre Donald Trump și soția sa, Melania, se adâncește pe zi ce trece dacă este să ne luăm după părerile diferite pe care le au cei doi.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă din Statele Unite ale Americii ar putea fi un inamic foarte dur în lupta pentru o nouă candidatură la Casa Albă. Potrivit presei de pe Ocean Melania Trump are șanse mult mai mari decât soțul ei, dar se clasează inclusiv peste Joe Biden, speculează experţii în politică de la CNN.

Melania Trump, candidat pentru alegerile din toamnă?

Nu este de mirare că experții politici spun că Melania Trump are mari șanse la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Se pare că jurnaliștii CNN au fost intrigați nu doar de faptul că soția lui Donald Trump își dă cu părerea, ci mai ales că opinia sa este complet opusă față de cea a președintelui american.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, aceștia au observat postările din mediul online ale celor doi soți, precizând că Prima Doamnă publică pe contul de Twitter la numai câteva minute după soțul ei, Donald Trump. Și nu doar acest aspect contează, ci mai ales faptul că opinia sa nu mai coincide cu cea a președintelui american.

„Există sentimentul unei voinţe deliberate în alegerea momentului, care-i face demersul şi mai intrigant. 

ADVERTISEMENT

Această autonomie totală a East Wing (Aripa de Est, în care se află sediul Primei Doamne) marchează o diferenţă notabilă faţă de administraţiile precedente, în care activitatea şi mesajele Primelor Doamne anterioare erau mereu concepute să concorde cu directivele West Wing (Aripa de Vest) şi deciziile luate la vârf de către preşedinte”, notează jurnaliștii americani, citați de stirileprotv.ro.

Dovada care indică distanțarea dintre Donald și Melania Trump

Președintele american, Donald Trump, a îndemnat guvernatorii statelor să mobilizeze Garda Naţională pentru a ține în frâu revoltele iscate în 25 mai din cauza morții lui George Floyd, în timp ce Prima Doamnă a îndemnat la pace, transmițând în același timp condoleanțe familiei bărbatului care a murit la 46 de ani.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că comemorarea lui George Floyd are loc astăzi în Minneapolis, transmit din nou condoleanțele din suflet familiei și prietenilor săi. Sper că țara noastră se va reuni în pace și se va vindeca din aceste vremuri provocatoare”, a scris Melania Trump pe Twitter, pe 4 iunie. 

Bărbatul urmează a fi condus pe ultimul drum, marți, 9 iunie, acesta fiind înmormântat în localitatea sa natală Houston, orașul unde locuiește familia sa. Până la acest moment au avut loc mai multe ceremonii în memoria sa, cea amintită de Prima Doamnă în mesajul său fiind prima dintr-un șir lung.

Două autopsii independente au demonstrat că George Floyd a murit asfixiat după ce un polițist alb și-a ținut genunchiul apăsat pe gâtul său 8 minute și 46 de secunde. De asemenea, autopsia a mai arătat că bărbatul nu suferea de nicio boală care să-i pună viața în pericol.

 

 

ADVERTISEMENT