News

Donald Trump a şocat din nou America. Unde şi-a îngropat fosta soţie: “Am crezut că e o glumă”

Donald Trump și-a îngropat fosta soție pe terenul de golf, stârnind indignare în rândul conservatorilor care privesc acest gest drept o glumă proastă.
01.08.2022 | 19:33
Donald Trump a socat din nou America Unde sia ingropat fosta sotie Am crezut ca e o gluma
Ivana Trump a fost îngropată sub terenul de golf. Foto: CNN
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Donald Trump a fost înmormântată la clubul de golf deținut de Donald Trump. Mai exact, într-un loc atent ales de însuși Donald Trump, sub iarba folosită de sportivi pentru a juca sportul preferat al familiei.

Ivana Trump, îngropată pe terenul de golf

Potrivit express.co.uk, în timp ce slujba de înmormântare a Ivanei începuse la Biserica Sfântul Vincent Ferrer din New York, terenul de golf era sfințit pentru ca fosta soție a lui Donald Trump să aibă parte de ”o înmormântare tradițională catolică”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Donald Trump avea un plan clar încă din 2017 ca familia sa să fie îngropată undeva lângă ”prima gaură a terenului de golf favorit”. ”Nu este ceva la care își place vreodată să te gândești, dar are sens. Acesta este un pământ atât de frumos, iar Bedminster este unul dintre cele mai bogate locuri din țară”, și-a justificat Trump gestul.

Cu toate acestea, vestea mormântului teren de golf al Ivanei a stârnit indignare pe Twitter, unii susținând că aceasta a fost doar o schemă cinică de evitare a impozitelor de către fostul președinte al SUA.

ADVERTISEMENT

Jurnalista de investigații Victoria Brownworth a scris pe Twitter: ”Când am văzut asta mai devreme, am crezut că este o glumă. Cine este îngropat pe un teren de golf? Și cum poate Ivana să se odihnească cu Trump transpirat peste mormântul ei tot timpul?”.

Opiniile ei au fost împărtășite de analistul politic Lindy Li, care a completat: ”Povestea s-a înrăutățit. Îngropându-o într-un mormânt de sărac de pe terenul său de golf, Trump s-a sustras de la impozitele pe proprietate, pe vânzări și pe venit. Ivanka și-a profanat propria mamă”.

ADVERTISEMENT

”De ce a îngropat-o Donald Trump pe Ivana pe terenul său de golf din NJ? Reduceri fiscale, bani și răzbunare măruntă. Fiind un ”cimitir”, Bedminster nu plătește taxe”, a explicat și analistul financiar Lynnette Khalfani Cox.

Ivana Trump, divorțată cu mare scandal de Donald în 1992, a murit la vârsta de 73 de ani după ce ar fi căzut pe scări. “Mama noastră a fost o femeie incredibilă, o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe strălucitoare și o mamă și o prietenă grijulie.

ADVERTISEMENT

Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit din comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare“, a fost mesajul transmis de familie în momentul în care vestea morții a fost făcută publică.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi