Sport

Donald Trump a trecut la box! Va comenta meciul unei legende

Fostul președinte al SUA, miliardarul Donald Trump, a fost angajat să comenteze un super meci de box.
09.09.2021 | 12:57
Donald Trump a trecut la box Va comenta meciul unei legende
ADVERTISEMENT

Miliardarul Dinald Trump este un împătimit al boxului. Fostul șef de la Casa Albă a găzduit vreme de un deceniu multe meciuri de box, în cazinourile sale din Atlantic City, New Jersey.

La sfârșitul acestei săptămâni va debuta și în calitate de comentator sportiv al unui meci demonstrativ. Își vor încrucișa mănușile un fost campion mondial al greilor și un luptător de arte marțiale mixte.

ADVERTISEMENT

Donald Trump, încântat de oferta primită

Presa de peste ocean anunță că fostul președinte al SUA a primit un contract din partea televiziunii care va transmite meciul de box dintre Evander Holyfield şi Vitor Belfort, programat sâmbătă.

Miliardarul de 75 de ani va fi asistat de fiul său, Donald Trump Jr pe parcursul comentariului disputei de la Rock Hotel&Casino din Hollywood, din Florida.

ADVERTISEMENT

Trump senior nu este străin de ”nobila artă”. Între 1980 și 1990, afaceristul a fost gazda mai multor înfruntări în ring, punând la dispoziția organizatorilor cazinourile sale.

Donal Trump nu a ratat momentul de a-și face publicitate și le-a transmis și un mesaj fanilor celor doi sportivi care vor urca în ring în acest week-end.

ADVERTISEMENT

”Iubesc marii luptători şi marile lupte. Aştept cu nerăbdare să vă văd sâmbătă seara şi să vă împărtăşesc gândurile în ring. Nu doriţi să rataţi acest eveniment special”, a spus Donald Trump, citat de agenția EFE.

Evander Holyfield urcă în ring după mai bine de 10 ani

Fostul mare campion mondial Evander Holyfield (58 de ani) va boxa, sâmbătă, în meciul demonstrativ împotriva lui Vitor Belfort, 44 de ani. Fostul campion al ”greilor” revine astfel în ring după o absență de mai bine de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Holyfield îl înlocuiește pe Oscar De La Hoya care ar fi trebuit să lupte cu Belfort, dar a fost obligat să intre în carantină după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19.

Demonstrativul dintre Evander Holyfield și Vitor Belfot se va disputa pe parcursul a opt reprize de câte 2 minute. Holyfield a luptat ultima oară în 2011.

După meciul cu Belfort, Evander Holyfield este foarte posibil să urce din nou în ring, de această dată pentru o confruntare cu rivalul său istoric Mike Tyson. Cei doi s-au întâlnit ultima oară în urmă cu 24 de ani, iar învingător a ieșit Holyfield.

ADVERTISEMENT
Tags: